få ett billån

Allied är en inteckning mäklare som fungerar som mellanhand, vilket ger dem möjlighet att erbjuda flera alternativ till sina kunder för att passa deras särskilda behov. Vilka kunder får en skräddarsydd lånepaket. Allied är också en av de första i branschen att driva en spanskspråkig webbplats.

Om du väljer att applicera med Allied, några verifikationer som de kan begära av dig är:

– Personnummer
– Bevis på sysselsättning historia under de senaste två åren, med lön
– Lönebesked omfattar de senaste 30 dagarna
– Aktuella W-2-former
– Bank information inklusive kontroll, sparkonton och bankcertifikat
– Övriga investeringar info (aktier, obligationer) och en förteckning över tillgångar
– Försäkringsbolaget info inklusive nominella belopp och kontanta värdet av försäkringen, om tillgängligt
– Skulder med borgenärens info, månatliga betalningar, saldon
– Andra inkomstkällor
– Kopia av DD Form 214 och Rapport av Separation för VA lån

Allied erbjuder stöd för ett brett sortiment av lån alternativ som nya bostadsköp, refinansiering, nybyggnation, skuldkonsolidering och anpassade lån, bland annat. Dessa lån är tillgängliga för de flesta typer av kunder: första gången husköpare, egenföretagare, pensionärer, singlar och investerare, även de som kanske har svårt att få sina lån godkänns.

Potentiella kunder kan ansöka online för att utnyttja uttryckligt godkännande programmet, som tillåter dem att få lån godkännande i minuter. Köparna kan också beräkna ett lån uppskattning genom att använda online inteckning miniräknare. Detta kommer att ge dem en uppfattning om prisintervallet på huset som de har råd med, sin avbetalning och kostnader stängning.

Medan räknare är en bra indikation på lån överkomliga, de är ingalunda helt korrekt. Det är därför som de allierades representanter rekommenderar att du pratar med dem först, för att se hur mycket du har råd att betala och hur mycket du är kvalificerad för lånet. Fördelen med att få en pre-kval är att du har förtroende för att lägga ett bud på ditt drömhus, att veta att du har kontroll.

Allied Home Mortgage har mer än 700 kontor i 49 länder och i Guam och Jungfruöarna. Om du väljer att få sina tjänster, det finns grenar som finns över hela landet. Med mer än $ 12000000000 lån stängd kan Allied ha precis hem hypotekslån som är skräddarsydd passform för dig.