få en inteckning

Mycket få människor har möjlighet att köpa ett hem utan att ta ut en inteckning. första gången husägare kanske inte vet exakt vart man ska gå för att få en, och med den enorma mängden av konkurrensen på marknaden de många tillgängliga långivare och typer inteckning kan bli väldigt förvirrande. Den goda nyheten är att det finns en hel del information allmänt tillgänglig, både på internet och utanför.

Det första stället att du sannolikt kommer att närma sig, när vi letar efter en inteckning, är en bank eller hypoteksinstitut som erbjuder bolån. Dessa är ofta kallad hypotekslångivare. Mortgage långivare fokuserar främst på bostadslån. Här är ett par tips för att få bollen i rullning RE din inteckning:

Ett. Skriv ner dina omständigheter – är du i affärer för dig själv eller anställd som arbetstagare? Detta kan påverka vilken typ av inteckning du behöver ta ut.

2. Läs om de olika typer av inteckningar som finns och tänka som tilltalar mest för dig. Din inteckning rådgivare kan hjälpa ge ytterligare råd men det hjälper om du känner till grunderna.

Tre. Plocka några pålitliga, kända långivare att ordna ett möte med. Du hittar information om några pålitliga bolåneinstitut här.

För att starta, är det tillrådligt att du schemalägga ett samråd utnämning eller åtminstone tala i telefon med ett par bolåneinstitut. De flesta bolåneinstitut har kontor nära dig och du kan vanligtvis pop i och ordna ett möte. I själva verket är detta rekommenderas som om du utvecklar en bra relation med din chef, kan det hjälpa senare bör eventuella problem uppstår.

När du talar till eller möte med en inteckning långivare, måste du diskutera ett antal viktiga saker. Om du bara letar efter information, kommer du vill diskutera dina tidigare kredit och din nuvarande ekonomiska situation. Detta kommer att ge en inteckning långivare möjlighet att ge dig en uppskattning på hur mycket pengar du kan godkännas för. Om du letar efter en billig inteckning, kommer du också att bekanta dig med den finansiella långivaren politik på avbetalningar och räntor.

Nästa, efter att ha sett några potentiella långivare, granska dina utlåning alternativ närmare. Du bör jämföra räntor, lånebelopp, och ned-betalningar av flera banker och finansiella långivare. Notera även eventuella sanktioner och restriktioner som är knutna till någon inteckning erbjudanden långivarna har utställningsmonter. Målet för de flesta potentiella husägare är att äga ett hem, men spara pengar på samma gång. För att spara pengar, måste du hitta en billig inteckning. Detta kan enkelt göras genom att jämföra erbjudanden.

När du har noga undersökt alla dina lån alternativ, kan du göra ett beslut. Efter detta beslut har fattats, kommer du vill fylla i en låneansökan. När ansökan lämnas in, kan du få svar på så lite som en vecka.