få en inteckning – topp 5 små sätt att förstöra din kredit

Att få en inteckning är ungefär som att gå på din första dag. När du först träffa någon som du normalt på din bästa beteende, du ser riktigt bra, du luktar ditt bästa, du har duschat även för en förändring.

När det är dags att få den inteckning omständigheterna är inte så annorlunda än snarare än imponera en flicka eller en pojke du imponera inteckning företaget, och ännu viktigare inteckning företagets investerare.

Eftersom du måste vara ditt bästa, låt oss beskriva hur du kan bli din värsta … Dessa är de bästa sakerna du kan göra för att antingen helt slå dig ur ditt hem köp eller kraftigt begränsa dina chanser.

Ett. Go 30 dagar sent på eventuell skuld betalning nära när du ansöker om en inteckning. För det första, detta signalerar till kredit poängsystem som du kan vara i en finansiell storm. Dina poäng lägre, ibland drastiskt, och det kan vara en del mördare.
2. Rack upp skulden på ditt kreditkort. Vissa människor gör detta för att spara pengar till en handpenning på huset. Tyvärr poängsystem inte gillar det här. Höga saldon i förhållande till tillgänglig kredit är säker på att köra din kredit poäng ner.
Tre. Underlåtenhet att betala de små sakerna. Vi har alla sorters knick-Knacky räkningar, från mobiltelefoner till $ 23 medicinska räkningar. Under våra hektiska liv vi glömmer ibland om dem. Jag är skyldig. Tja, ensam kvar tillräckligt länge dessa företag kan vända den obetalda räkningen över till ett inkassobolag. Och pang! Nu är det på din kredit rapport som ett nedsättande som kommer att minska din poäng.
4. Inte arbeta ut saker med din medicinska försäkringsbolag. Ser vi alla har medicinska räkningar från gång till gång och de flesta av oss inte läser våra försäkringar dokument noggrant. Ofta kommer vi att drabbas av ett lagförslag och förväntar vår försäkringsgivare att plocka räkningen upp. Vi kommer att märka att de inte kommer, och då vi slåss med dem. Detta händer hela tiden, vilket är anledningen till att vi bevakar det här. Så småningom, dessa medicinska räkningar vi är säkra inte är vårt ansvar kommer att hamna i samlingar och sänka våra värderingar.
Fem. Avbetalning väga tyngre i kredit poängsystem än andra. Om du går sent på någon avbetalning, som en bil eller ett hus kommer det att puckla dina poäng. Att gå över 30 dagar sen på någon av dessa två inom ett år från den tid du ansöka om en inteckning kommer sannolikt att sätta dig i strid.

Jag hoppas att dessa tips hjälper. Lycka till därute.