få en inteckning med dåliga krediter

få en inteckning med dåliga krediter

Om du letar efter ett hem eller funderar refinansiering den du redan är i konsolidera skuld eller få lite pengar för hem förbättring men tror att du kanske inte kan eftersom du har dålig kredit, kanske du vill ompröva.

Inteckning industrin är en mycket konkurrenskraftig, och det finns bokstavligen hundratals långivare eller partihandel långivare i hela landet som på allvar skulle överväga att göra affärer med dig även om du har dålig kredit.

Du kanske frågar dig själv varför de skulle vara intresserade av att göra affärer med dig.

Här är anledningen. . .

Förståelsen för de flesta konsumenter är att du bara kan få en inteckning från bankerna på hörnet och att du måste ha perfekt kredit.

Detta är inte riktigt sant, dessa långivare benämns partihandel långivare har särskilda program för att möta behoven hos många människor i allehanda situationer.

Oavsett om du har dålig kredit, inga pengar att lägga ner, eller om du letar efter ett intresse bara program, är chansen, det finns en långivare där ute för dig.

Du kan antingen åka runt på egen hand, eller hyra en inteckning mäklare för att göra shopping för dig.

En inteckning mäklare är inte en långivare, de arbetar för långivaren att hitta dem kunder och passa in dem i sina program vid behov.

Om din situation är unik och tuff, kanske du vill överväga att använda en mäklare. De har bokstavligen hundratals grossist långivare på sina fingertoppar och det är deras jobb att rådet och utbilda dig under inteckning processen från början till slut.

Tillåter upp till fyra mäklare för att bedöma din situation, än basera ditt beslut på den som bäst passar dina behov och budget.