få en inteckning med dåliga krediter

I gamla dagar, om din kredit historia var mindre än perfekt, skulle bara inteckning du skulle erbjudas att bli ett med skyhöga räntor från en skuggig mäklare.

Numera finns det mer sympatisk långivare som kommer att erbjuda dig en dålig kredit inteckning utan avgifter du sky-höga räntekostnader. Och eftersom det finns fler långivare där ute nu erbjuder dessa icke-standardiserade bolån, har det drivit räntorna på dem som är goda nyheter!

Begreppet “Dålig kredit” kan vara allt från Länsrätten Domar (CCJ s) på din kredit-fil till något som har missat en mobil “telefon betalning eller gjort några amorteringar sent.

Fler och fler människor har nu ett “dåligt” kredit-fil. Stigande inflation och kredit gör det lättare för människor att låna betyder att bara för att du har en dålig kredit-fil, du är inte skräp med pengar!

Så, vad kan man göra för att få en inteckning, utan att bli lurade av giriga långivare?

Först av allt, om du funderar på att använda en inteckning för skuldkonsolidering, inte tänka på att det förmodligen kommer att kosta dig mer i ränta på lång sikt. Och även skulden kommer att säkras mot ditt hem, så du måste verkligen se till att det är överkomligt för dig.

Och när det gäller att välja en inteckning, gäller inte för den första inteckning som du ser. TV-reklam som säger att de kan hjälpa människor med dålig kredit är alla mycket bra – men många av dem tar så mycket som en 3% avgift för att ordna en sub-prime lån. Så på en £ 150.000 inteckning, får de £ 4500!

Få oberoende rådgivning från en oberoende inteckning specialist samt göra din egen forskning. “Dålig kredit” inte längre har den finansiella stigma det brukade, så håll utkik efter rätt affär för dig.

Hur webben kan hjälpa dig om du letar efter en dålig kredit inteckning

Om du har en dålig kredit historia, kan hitta en inteckning speciellt för människor med dålig kredit vara svårt. Och även om du hittar en inteckning, hur vet du att det är den rätta för dig?

Med hjälp av internet kan hjälpa. Det finns massor av information om det om dåliga krediter hypotekslån såsom gratis guider, samt tillgång till leverantörer av dåliga krediter hypotekslån.

Att gå online kan du också jämföra flera leverantörer så att du kan titta på alla produktens funktioner och fördelar för att avgöra om det är rätt för dig.

Det finns också webbplatser som accepterar online inteckning program och det finns hundratals som erbjuder gratis och omedelbar online offerter. Detta innebär att du kan se hur mycket du verkligen har råd att betala för en inteckning.

Åtgärder för att förbättra din kreditvärdighet

Om du nyligen har ansökt om kredit och har vänt ned eller du har blivit erbjuden kredit men till högre ränta än annonseras, är detta förmodligen på grund av din kreditvärdighet.

Även om du aldrig missar betalningar eller som inte har några skulder såsom lån eller kreditkort, kan du fortfarande ha en låg kreditvärdighet.

Detta eftersom du kan straffas om din kredit rekord är tom. Blivande borgenärer vilja se positiva poster på din kredit fie och om du har någon ekonomisk historia, de är oförmögna att bedöma hur väl du hanterar din kredit.

Lösningen är att utveckla din kredit-fil genom att lägga till positiva poster på din post. Köra bank-och sparkonton samt betala din mobiltelefon räkningar i tid är en bra start som är välskötta kreditkort och lagra konton kort.

Om du inte har någon kredit-konton, sedan gradvis ansöka om dem. Applicera inte för mycket kredit alla en gång eftersom detta kommer att se ut som du är i ekonomisk nöd. Istället får ett kort i taget med en låg kreditgräns och betala återstoden av fullt ut varje månad. Öppna upp en bank och sparkonto. Och betala dina räkningar i tid – även de små!

Börja bygga en finansiell historia successivt och med tiden kommer du att finna det lättare att få kredit, och till en bättre ränta också.