få en inteckning för en enhet eller lägenhet

utlåning och bolån för enheter

Om du drömmer om att äga ditt eget hem eller enhet, är det viktigt att du identifierar källorna till finansiering för att köpa hus eller enheten. Du kanske har varit besparingar i år att samla för att uppfylla denna dröm, eller kanske du vill avyttra en befintlig tillgång i avsikt att köpa ny egendom, eller kanske du vill ta upp investeringslån.

Innan du ens välja den fastighet du vill köpa, måste du förstå fastighetsmarknaden av den plats du tänker köpa. Några lokala trender kan diktera fastighetspriserna på den platsen, vilket skulle vara helt annorlunda från de priser utbrett över hela landet. Dessutom skulle priserna på ett nybyggt hus skiljer sig från en befintlig byggnad och en agent på orten kan bäst vet att skillnaden. Det finns en gängse uppfattningen i medvetandet hos många köpare som ombud endast stödjer köparen men stöder inte säljaren, och denna uppfattning har inte alltid rätt eftersom du är kund hos medlet, bör de visa sin lojalitet till dig. Tänk om han gör i-själva verket få betalas av säljaren har så en motivation att sälja på denna del, oavsett om det är en egenskap som bäst passar dig eller inte kan vara helt “klar” till dem. Köparens mäklare / agenter fungerar dock direkt till köparen och är helt i linje med att få dig det bästa erbjudandet-deras rykte är beroende av det!

En bra köpare mäklare / agent kan också anpassas till en specialist finansbolag de litar på och skulle kunna föreslå dig deras hjälp i att hitta rätt bank att ta ett lån från, eftersom de skulle känna de dolda villkoren för varje bank.

storleken på enheten

Även när man tar lån för enheter eller lån för lägenheter, är det viktigt att notera att enheter som är för små inte finansieras av bankerna. Anledningen är att försäkringsbolagen inte ger försäkring förvaltningsfastigheter för enheter som är mindre än femtio kvadratmeter, exklusive det gemensamma området rymd och utrymme för balkonger. Att ha ett litet kök är ibland också ett krav för att kunna få försäkringar för hypotekslån på en låna ut över 80% av fastighetens värde.

Specialist inteckning mäklare och finansbolag vet alla inom s och ut med enhetens ekonomi och det är mer än värt din tid att få rätt råd i detta område.