få en inteckning för ditt drömhus

Att äga ett hem är den amerikanska drömmen. Naturligtvis kräver detta att du först få en inteckning om du har vunnit på lotto eller har en mycket rik farbror!

få en inteckning för ditt drömhus

När ditt sinne har gjorts upp som du vill köpa ett hus och du behöver en inteckning för det huset, är nästa sak att följa stegen att erhålla en inteckning. Uppenbarligen är det första steget för att beräkna det belopp du behöver från inteckning. Räkna ut hur mycket det önskade huset kommer att kosta och hur mycket du är villig att lägga ner på huset. Dessa måste göras först.

Nästa är att veta vilken typ av inteckning du vill gå med. Du kan välja att gå med antingen fast eller rörlig ränta inteckningar. Var och en av dessa inteckning typer har sina egna fördelar och nackdelar och du bör titta in på detaljer i varje typ för att plocka ut en som passar dina behov bäst.

När du vet hur mycket du behöver och vilken typ av inteckning du söker, shoppa runt. Avsätt gott om tid för detta. Shop runt med så många banker och andra långivare som möjligt. Försök att få den bästa räntan möjligt. Dessutom, tänk på din månadsinkomst. Räkna ut hur mycket i betalningar du kommer att kunna hantera. Om du kan hantera högre utbetalningar varje månad, leta efter en kortare inteckning längd. Detta kommer att spara mycket pengar i ränta. Gå till den kortaste längden möjligt oavsett vad baserat på vad betalningar du har råd.

När du har allt sorteras ut och vet vad din betalningsplan kommer att vara, vad längden på lånet kommer att vara, vad räntan är, och vilken typ av lån du får, kommer du vill räkna ut det egna divisionen . Baserat på hur mycket du har lagt ner på huset, är den siffran beloppet i eget kapital du äger kontra det totala värdet på huset. För nu, äger banken resten av kapitalet. Över tiden, eftersom värdet på hemmet ökar och du betalar av lånet, kommer din insats i eget kapital att stiga, så att du fler alternativ med det egna kapitalet.

Att få en inteckning måste vara en noggrann, bestämd, och väl genomtänkt process. Det tar tid och tålamod, men du kommer att tacka dig själv när du har fått rätt inteckning.