få en icke status hypotekslån med dålig kredit

Det finns många människor idag som får en inkomst, men har ingen möjlighet att bevisa att de gör. Dessa kan vara personer som är egna företagare, konstnärer, musiker eller ett antal andra yrken som inte har en inbyggd i lön. Några av dessa människor kan även vara i skuld eller har dåliga krediter och detta bör inte hindra dem från att kunna få ett hypotekslån om de äger sina egna hem. Att inte kunna bevisa din inkomst kan göra vissa banker som berörs du inte kan betala tillbaka dem när de ansöker om ett hypotekslån.
Bevis på inkomst krävs inte när du tar ett lån under en icke status inteckning. De som har betalningar som är ovanliga eller har en betalningsplan som inte är satt kommer att ha mer av en fördel med en icke status inteckning. Personer med betalningar från en stor bosättning eller livränta och inte kan arbeta ska kunna använda sitt hem för en icke status inteckning.
Med dålig kredit eller har en inkomst källa som är bestämd men ledig kvalificerar de flesta människor för en icke status inteckning. Att kunna betala tillbaka lånet är viktigare för långivaren än där du får dina pengar från. Att få ett hypotekslån genom denna metod kan vara bra när du är ärlig om din inkomst situation. Att vara oärlig kan få dig ett större lån, men att inte kunna betala tillbaka kommer att vara dåligt för din kredit historia.
De flesta människor kommer att godkännas för en icke status inteckning lättare än en vanlig inteckning alternativet. Detta kan vara en fördel för dem med dåliga krediter eller inkomster restriktioner som vanliga lån kräver. Även utan bevis på inkomst, kommer du att kunna ha alternativ för icke status inteckning som kan vara till nytta om du inte kan få en vanlig inteckning.
Att inte kunna betala tillbaka den icke status inteckning kommer att sätta dig i riskzonen för att förlora ditt hem. När du sätter ditt hem för säkerheter med en icke status hem, kanske du inte kunna få det fulla värdet av det egna kapitalet på ditt hem. Att förlora ditt hem för mindre än det är värt tillsammans med att betala en 5% -20% deposition på lånet kan vara riktiga nackdelar, särskilt för dem som var oärligt att få ett högre lånebelopp.
Det finns många alternativ på nätet för icke status lån från en bank eller annan långivare. Se till att kolla med din lokala låneinstitut samt online för att göra det bästa beslutet om räntor och optioner.
avslutande kommentarer
Att få en icke lån status inteckning kan vara en stor hjälp för dem som behöver pengar direkt men har inga andra alternativ för vanliga lån. Många långivare är beredda att ge en icke status inteckning till individer som har möjlighet att göra insättning oavsett bevis på inkomst.