få en egenföretagare inteckning

Även i dessa dagar av kreditkrisen, få inteckning du behöver om du är egenföretagare är inte rättegången som det brukade vara. Traditionellt, ville banker och andra långivare att se regelbunden inkomst garanteras av sysselsättningen. Medan det fortfarande finns specialister som erbjuder bolån för egenföretagare människor, det är nog sant att de flesta långivare kommer att behandla egenföretagare människor. Din bästa insats för att ta reda på detta är att söka upp en oberoende inteckning rådgivare. Bara en liten bit av råd här, och för att parafrasera George Orwell, några oberoende inteckning rådgivare är mer självständiga än andra. Men leta efter din inteckning rådgivare också betalar lite förberedelser gräver alltid.

Som jag har antytt, långivare är försiktiga varelser och ibland är oförmögna att förstå hur och varför olika typer av verksamhet. Men detta håller på att förändras, så gör din läxa och shoppa runt, eller få din inteckning rådgivare att shoppa runt. Det var så att om du är egenföretagare och du behövde en inteckning, skulle långivaren behöver bevis på din inkomst, skulle du behöva visa tre års reviderade räkenskaper eller om du inte har varit i branschen länge nog de skulle acceptera en korrespondens från din revisor.

Om du inte kan visa dessa tre år av konton, hade du may’ve att betala en större insättning, eller gå ner egencertifiering rutten. Själv certifiering bolån ger en lösning för människor som inte kan garantera eller på annat lämpligt sätt visa sitt fulla intäkter. Ofta förknippas med egenföretagare, självcertifiering bolån är faktiskt tillgängliga för människor från alla samhällsskikt, oavsett anställningsform. En själv-certifiering inteckning är precis som en “normal” inteckning förutom att bevis på inkomst som krävs är mindre betungande. Vad som krävs är istället en undertecknad försäkran om din inkomst och din förmåga att ge lån. I går den vägen dock, kom ihåg att ditt hem kan återtas OM DU INTE KAN HÅLLA UPP amorteringar på eventuella lån säkrade mot IT. Standard grejer det kan vara, men du vill inte gå in på detta med stängda ögon. Försumliga på en inteckning betalning är inte att rekommendera.