få en egenföretagare inteckning kan ta del arbete

Att få ett lån vanligtvis kräver bevis på anställning som kan vara ett hinder poäng för egenföretagare inteckning arbetssökande. Det kan vara lätt att förfalska en lön stub (som du faktiskt betala själv) eller en anställning historia, men vem kommer att ta ditt ord på din lön?

Den bästa vägen för egenföretagare inteckning arbetssökande är att göra kopior av tidigare historik inkomstskatt. Det kommer att ge alla långivare ett trovärdigt exempel på hur mycket pengar du ta in varje år. De flesta långivare kommer att kräva tre års inkomster historia, en ganska lätt uppgift för någon som har varit ur den traditionella arbetskraften för en stund. Oftast är nykomlingar till egenföretagande som behöver en inteckning.

Om du är ny till egenföretagare marknaden, kan det vara lite tuffare för dig att hitta en inteckning skräddarsys efter dina behov. Försök att tänka ut sätt att bevisa din inkomst som kan vara lite “utanför boxen.” En långivare kan vara villiga att ta en skrivelse från företag eller privatpersoner som du har kontrakterat ut med som bevis på att du har inkomster nu och kommer att ha intäkter under de kommande månaderna.

Den största sättet att få en egenföretagare inteckning är att ha några säkerheter (som en pensionering konto eller sparkonto) som kunde erbjuda en potentiell återbetalning alternativ. Intresset från dessa kan vara tillräckligt för att säkra inteckning betalning varje månad.

Långivare titta på ett antal faktorer innan de ger sina pengar till en klient. Att hitta rätt väg för egenföretagare inteckning är inte alltid lätt. Ring eller besök flera långivare för att se om de är villiga att arbeta med en egenföretagare kund. Det kan ta lite tid och lite mixtrande, men det är möjligt att hitta ett alternativ för egenföretagare inteckning seeker.