få en dålig kredit hem vad du behöver veta om denna utlåning alternativ

Innan fastighetsbubblan sprack för några år sedan, att få ett bostadslån trots dålig kredit var en ganska enkel uppgift. Många människor som var i färd med att återhämta sig från situationer utanför deras kontroll var fortfarande kunna få ett bostadslån med lite pengar ner. Men för att få kvalificerad för en dålig kredit bostadslån dessa dagar måste du ha minst 20% -25% för att lägga ner på köpet. Den goda nyheten är att det fortfarande finns möjligheter där ute.

vad är dålig kredit?

I hemmet inteckning marknadsplats, är dålig kredit definieras som en kredit värdering under 680. Även människor som inte har några problem att få mindre lån som billån eller personliga lån kommer att ha svårt att få en inteckning i den nuvarande ekonomiska miljön. Det är därför det är av yttersta vikt att utbilda dig själv om situationen på bolånemarknaden idag och vad det är du behöver göra och ha för att få det lån du behöver för att köpa ett hem.

inkomster: en viktig korrelera faktor

Förutom kredit värdering, är den andra stora faktorn som banker och låneinstitut tänka på när man tittar på en inteckning ansökan inkomsten av låntagaren. De vill se till att du gör tillräckligt med pengar varje månad för att bekvämt råd med inteckning och vet att den inkomst du har är tillförlitlig.

Av denna anledning kommer alla som är egenföretagare har en större skyldighet sätta på dem. Om du driver ett eget företag, måste du visa lönsamheten av denna verksamhet i syfte att bevisa att en inteckning långivare att din inkomst är stabil och tillräckligt från månad till månad. I de fall när ditt företag är nytt eller din inkomst varierar kraftigt varje månad, kan detta problem vara lika illa som en dålig kredit värdering i ett långivarens ögon.

dåliga krediter lösningar

Oavsett om ditt problem är en låg kredit värdering eller en otillräcklig inkomst, det finns fortfarande alternativ för dig i form av dåliga lån kredit hem. Generellt kan du få dessa lån från antingen lokala inteckning mäklare eller privata företag som är verksamma på nätet.

I allmänhet kommer dessa företag använder en annan uppsättning kriterier, nämligen en handpenning och ditt hem kapital, för att avgöra om du kvalificerar dig för dåliga krediter lån du söker. Fördelen med denna metod är att det tar tidigare misstag ur ekvationen och fokuserar istället på den nedersta raden som du presenterar i dag.

verkligheten i din kredit värdering

Ett sista ord råd är att veta vad du har att göra med innan du gör några ytterligare steg. Många människor som nekas ett bostadslån med en traditionell bank antar automatiskt att det är på grund av en dålig kredit värdering. Men många traditionella banker är så stränga med sina kvalifikationskrav dessa dagar, som verkligen dålig kredit inte kan vara fallet. Istället måste du se till att personligen kontrollera din kredit rapport så att du vet hur “dåliga” din situation verkligen är innan du fortsätter.

hitta det lån du behöver

Om det i slutändan resultatet av din egenkontroll visar att en dålig kredit värdering är att skylla, är inte allt förlorat. Kom ihåg, det är vad dåliga krediter bostadslån är till för i första hand. Det finns ett alternativ för dålig kredit låntagare att få finansiering för ett nytt hem om de vet vad de ska leta efter: en dålig kredit bostadslån.