få en dålig kredit bostadslån tre steg till lån godkännande

Det kan tyckas att få ett bostadslån när tyngs av stigmat av en dålig kreditvärdighet är näst intill omöjligt. När allt är en inteckning utan tvekan den största skulden en person någonsin kommer att ta på. Men dåliga krediter bostadslån är faktiskt inte så svårt att få, om de nödvändiga kriterierna uppfylls.

I själva verket, som uppfyller kriterierna är nyckeln till hela processen. För sökande som vill ha bostadslån godkända med dåliga krediter, koncentrera sig på att uppfylla de minimikrav förväntningar att långivarna är den viktigaste frågan i hjärtat. För att uppnå detta, finns det några steg som bör vidtas.

Sant, dåliga krediter hjälper inte när det gäller att säkra ett lån, eftersom det antyder att låntagaren inte är trovärdig när det gäller att återbetala lånet. Resultatet blir oftast att högre ränta debiteras, medan lånet gräns är satt lägre än vanligt. När säkra en dålig kredit lån för hem inköp, högre räntor måste bara godtas.

Men med några kloka steg, är det möjligt att säkra bostadslån som ansågs utom räckhåll, och på några goda villkor för.

få din information direkt

Det första steget för att ta innan de lämnar in en ansökan om en dålig kredit bostadslån, är att ta reda på vad din faktiska kreditvärdighet är. Detta beror på att rating kan påverka storleken på lånet tillgänglig – ju lägre betyg, desto lägre lånet gräns.

Det är också viktigt när det gäller att välja din strategi. För att få den typ av bolån behövs, kan det vara nödvändigt att förbättra betyg själv. Detta eftersom de flesta bostadslån godkända med dåliga krediter ges på grund av tydliga bevis på att förbättringar har gjorts.

Naturligtvis är det också en bra idé att be om en översyn av betyg innan du börjar processen att ansöka om en dålig kredit lån för hem köp. Det är alltid möjligt att senare uppgifter saknas, eller annan info är föråldrad.

shoppa runt

Enas om den första dåliga krediter bostadslån som erbjuds är aldrig en bra idé. Det är bättre att åka runt, för att säkerställa bästa möjliga resultat kan säkras. Traditionella långivare tenderar kostnad högre ränta än online långivare, så att området förståeligt växer snabbt.

Även online långivare tenderar att vara mindre spända om kredit värderingar, vilket gör det lättare att få bostadslån godkända med dåliga krediter. Så, är forskningen inriktad på att söka på internet är väl värt besväret. Men se till att kolla in de långivare innan de begår något personlig eller bankuppgifter.

Konsultera Better webbplatsen Business Bureau för att ta reda på deras rykte, och inte nöja sig med något mindre än en A klass. Först då, söker en dålig kredit lån för hem köp från dem.

ha en handpenning klar

Slutligen, det är ingen idé att söka en dålig kredit hem om det inte finns någon handpenning för den berörda fastigheten. Så, är det en bra idé om att ha minst 10% av priset på fastigheten tillgänglig som en handpenning, men den högre betalningen desto mer sannolikt är det att få bostadslån godkända med dåliga krediter.

Detta beror på högre andel av köpeskillingen som omfattas, desto lägre faktiska hypotekslån. Det är också värt att notera att för att rädda upp en handpenning på $ 20.000 till $ 50.000, kräver verklig disciplin, vilket långivaren känner igen som ett gott tecken när enas om en dålig kredit lån för hem köp.

När långivaren är övertygad om att återbetalningen garanteras, säkra att dåliga lån kredit hem är praktiskt taget säker.