få en andra inteckning

Är du ute efter att få ett andra lån inteckning hem? Processen för att få ett andra lån inteckning hem är mycket lättare, särskilt efter att du har upplevt att få en första inteckning lån. I denna artikel kommer vi att titta på några viktiga punkter och tips.

Den första inteckning har tagits, äger du en bit av fastigheter, och det är dags att leta efter en inteckning för att köpa ett andra hem. Grattis, du har tagit de första stegen till ekonomisk frihet!

Processen blir lättare nu. Du har eget troligtvis, och har erfarenhet. Detta gör du ett snitt över resten, eftersom de flesta människor har bara en erfarenhet med att få en inteckning.

Det finns vissa beslut som ska fattas, och den goda nyheten är att med den första hem i stället, kan det hjälpa att få en andra inteckning (på grund av det kapital som har byggts upp). De alternativ du har en mycket bredare.

Till exempel kan du ha fått din första inteckning från din bank eftersom det var bekvämt, eftersom du trodde de bättre ränta inteckning långivare skulle ge dig en inteckning eller en rad andra skäl – om du gick med det här alternativet.

Nu om du har friheten att kunna få de bästa inteckning erbjudanden. Till att börja måste du göra det behövs forskning.

Många inteckning paket är utformade för första gången hem köpare. Ett topplån är skild från den första köpare gången bostadslån, på grund av de termer som kommer med första gången hem köpare bolån, vilket vanligtvis begränsar att faktiskt vara en första gången köp.

Det finns många olika bolåneinstitut tillgängliga, och de alla erbjuder ett antal olika paket. Om du har varit nöjd med ditt befintliga lån långivare, då de kan vara ett bra sätt att få en andra inteckning och köpa ditt andra hem.

Problemet kan vara att de inte erbjuder inteckning paket för ett topplån, vilket sedan gör ett behov av att hitta en annan inteckning långivare. Resten av den här artikeln kommer att hjälpa dig att få de bästa inteckning erbjudanden.

Inteckningar finns i alla former och storlekar. De kommer också med den viktigaste aspekten av räntor, och dolda avgifter.

Båda dessa är viktiga ämnen. Människor investera där hela liv studera och arbeta med dessa siffror som är räntorna. En liten ökning och många människor kommer att få betala tillbaka sammanlagt mer än flera miljarder varje år! En liten minskning kommer också tillåta dem att spara sammanlagt över en miljard dollar.

Som sådan, är det nödvändigt att fokusera på denna räntesats viktigt. Således har vi två huvudsakliga inteckning typer av fast ränta inteckning och justerbar ränta inteckning. Justerbar ränta inteckning är mer av ett bekymmer eftersom det är kopplat till hur räntorna går.

Bortsett från detta valet kommer att komma ner till de faktiska räntorna. Om man tittar på olika långivare, kommer du att hitta olika skattesatser. Vissa lägre, några högre. Titta på priserna ibland inom förpackningar av samma bolåneinstitutet ofta visar skillnader.

Något att komma ihåg är att dolda avgifter är också en faktor. Dessa låga ränta topplån paket har ofta otäcka dolda avgifter. Se till att du känner dem innan de bestämmer sig.