få ditt hus redo för värderingsman

Förbereda ditt hem för en bedömning är en stor sak i livet för varje inteckning sökare. Att få en inteckning eller en remortgage är inte bara ett tidskrävande jobb, men också ett besök från värderingsman. Om du huset passerar testet, bör du kunna ta hem en bra mängd som din inteckning eller refinansiera lån. Om ditt hus inte klarar av att passera uppbåda, ska era förhoppningar om att få en stor mängd huggas.

Om ni vill flytta till en ny plats, gör dig redo att se ditt hus får jämfört med ett antal andra “comps”. “Comps” är en term som används för att hänvisa till hus som liknar din egen. Oftast kommer värderingen av ditt hus påverkas av värdet på bostäder i grannskapet. Så om du är ny på hus att köpa företag, kommer det vara en bra idé att titta på ett hem där de andra husen och lägenheterna verkar ha bra värde.

Om du funderar på att byta din nuvarande inteckning plan för en billigare, skulle mycket beror på det sätt på vilket du har hållit ditt hus. Den värderingsman vill vara säker på att du kommer att ta hand om din plats. Så se till att ditt hus är redo för bedömningen. Vi vet allt om kraften i det första intrycket. I det här fallet, har ditt hus att göra ett positivt första intryck. Detta skulle påverka din ekonomiska framtid. Så se till att ditt hem ser så vacker som någonsin.

Ett sätt att göra detta skulle vara att eliminera all röran. En rörig hus verkar generellt föreslå smuts och oreda. Så gömma undan allt skräp och skapa en illusion av rymd för värderingsman. Ett luftigt hus avger stora vibrafon, och detta kan få dig en bra bedömning.

Om du vill, kan du gå in på några hem förbättringar innan det är dags för värderingsman besök. Ett lack kan vara en bra idé, som kan få en ny tabell gjord. Men se till att all renovering är klar vid tiden för värderingsmannen besök. Ofullständig renoveringsarbete kunde lägga till oreda och det kan påverka värderingsman göra en ogynnsam bedömning.

Vare sig du letar efter inteckning eller en refinansiera lån eller helt enkelt hoppas att göra det mesta av ditt hem kapital värde, kom ihåg att huset behöver för att göra ett gott intryck. Prova och få det att hända.