få din inteckning skydd med en fristående leverantör

Om du vill skydda tak över huvudet och se till att om du skulle komma ut i arbete efter att ha lidit av redundans, långvarig sjukdom eller olycksfall, då du fortfarande skulle ha pengar varje månad för att fortsätta betala av dina lån utan bekymmer, då bör du överväga att ta ut inteckning skydd med en fristående leverantör.

Även kallad MPPI – inteckning betalning skydd försäkring – inteckning skydd köps för en premie varje månad som baseras på faktorer såsom din ålder vid tidpunkten för att ta ut locket och hur mycket din månatliga amorteringar är. Locket skulle börja utbetalning när du hade varit utan arbete under så många dagar som kan vara från dag 31 eller upp till 90 dagar för att vara utan arbete kontinuerligt.

Mortgage skyddslock ger dig en skattefri inkomst som gör att du inte riskerar att förlora tak över huvudet till följd av att ha ditt hem återtas eftersom du har fått i efterskott med dina amorteringar. Villaägare är under intrycket att staten skulle gå in och hjälpa om de ere för att hitta dig själv utan arbete och medan husägare kan få lite ekonomiskt stöd om de uppfyller kraven, är det belopp som sällan tillräckligt.

Inteckning skydd kan ge dig det skyddsnät som att falla men du måste se till att en policy skulle vara lämpliga för din situation. Locket har undantag och dessa kan hindra dig från att hävda. Några av de vanligaste orsakerna är att vara i deltidsarbete, pensionerad eller lider av en redan existerande medicinska tillstånd. Undantagen finns normalt i det finstilta på en inteckning skydd politik, och det är viktigt att du läser dessa och de viktigaste fakta i en politik för att se till att produkten skulle vara lämpliga för dina behov innan du köper.