få den federala regeringen för att finansiera dina ansträngningar energieffektivitet

Going green när det gäller energieffektivitet kommer med en prislapp. Den goda nyheten är att du kan få den federala regeringen för att finansiera mer än en bit av den.

Going green med ditt hem energi behöver bara vettigt. Det finns enorma miljömässiga skäl för detta, men de långsiktiga ekonomiska besparingar är robusta. Tänk dig att aldrig behöva betala en elräkning igen. Hur stor skulle det vara?

Det finns ett problem dock. Kostnaden för att gå grönt med dina behov hem energi är inte liten. Beroende på ditt hem, kan kostnaden för solpaneler, sol varmvatten, vindkraftverk och så vidare kräver mycket upfront kontant. Den federala regeringen har ett egenintresse i avvänjning människor utanför fossila bränslen. Med detta i åtanke, har kongressen instiftade en mängd program för att hjälpa till med detta upp framför kostnad. Det finns många olika program och skattelättnader ute, men vi kommer att fokusera på energieffektivitet inteckning.

Som namnet antyder är dessa inteckningar ges för att finansiera energi uppgraderingar effektivitet teknik till en ny eller begagnad hem. Lånen är faktiskt inte utfärdas av regeringen. Istället ger FHA lånegarantier till banker som deltar i programmet. Om du standard på lånet, gör banken inte blir bränd. Dessutom måste banken skriva ett visst antal lån per år för att bo i programmet, vilket innebär denna form av utlåning är lätt tillgänglig även under kreditkrisen.

Energieffektiviteten inteckning program som används för att få ett maximalt lån på $ 8.000 per hem. Detta lock eliminerades under 2009. Det högsta belopp du kan låna är nu det minsta av följande: fem procent av värdet på hemmet, 115% av medianvärdet området priset på ett småhus, eller 150% av Freddie Mac överensstämmer låneram. Det är en ganska rejäl siffra när man tänker på det.

Har du inte pengar att köpa uppgraderingar energieffektivitet du vill ha för ditt hem? Inte svettas det. Energieffektiviteten inteckning programmet är det perfekta svaret.