få den bästa ränta inteckning refinansiering

För att du ska få den bästa inteckning refinansiering som är tillgänglig för dig, måste du göra lite forskning och lite matte. Eftersom det kostar pengar ur fickan för att refinansiera, är det bara bra för dig om du planerar att stanna i ditt hem tillräckligt länge för att kompensera skillnaden mellan dina refinansieringskostnader och dina besparingar räntor. Om ditt lån har en förskottsbetalning straff, se till att dina besparingar kommer mer än täcka kostnaderna för straffet. Vissa påföljder kan vara tillräckligt hög för att förbjuda refinansiering helt.

ingen kostnad refinansiering
De flesta “inga kostnader” refinansiering alternativ har högre ränta än motsvarande lån som kräver avslutande kostnader. Vissa “inga kostnader” långivare som erbjuder rabatter på punkter för att motverka den högre räntan och täcka en del av de avgifter som inte omfattas av långivaren. Det är alltid bäst att se till att du förstår din refinansiering pappersarbete eftersom det kan finnas andra avgifter som du är fortfarande ditt ansvar.

Den högre räntan på en “no-kostnad” refinansiera kan vara den bästa inteckning refinansiering ränta om du planerar att sälja din bostad inom några år och har en ränta över den aktuella marknadsräntan för en “no-kostnad” refinansiera. Om har möjlighet att göra betalningen i förskott och planerar att leva i ditt hem för mer än ett par år, kommer du antagligen att söka en lägre ränta.

refinansiera med din långivare
Den bästa tiden att refinansiera med din nuvarande långivare är när du shoppa runt. Din nuvarande långivare kan vara i stånd att erbjuda dig en bättre affär än en ny långivare, men eftersom de är nöjda med din hög ränta, kommer de inte omedelbart försöka hjälpa dig om det inte finns en risk att du kan få ett nytt lån . Genom att shoppa runt kommer du att veta vad dina andra alternativ innan du närmar dig din nuvarande långivare, om de inte kan erbjuda den bästa totala affären kan du alltid gå med en annan långivare.

varför är du refinansiering?
När beslut fattas den bästa inteckning refinansiering ränta för dig, är det alltid viktigt att undersöka varför du refinansiering. Om du är refinansiering att få en bättre ränta på dina lån och du har fortfarande en betydande balans, refinansiering med en term som är nära eller kortare än din nuvarande mandatperioden kommer att spara mest pengar över tiden. Om du bara behöver minska din månatliga betalningar, sedan refinansiera med den bästa ränta och månatlig betalning uppdelning du kan få. Tyvärr kommer detta arrangemang vanligtvis med en längre återbetalningstid och kan leda dig att betala en högre total ränta totalt. Om du vill ta ut pengar för hem förbättringar eller skuldkonsolidering titta på både ett hem kapital lån och refinansiering innan du bestämmer dig för att refinansiera. Om du har en justerbar sats inteckning (ARM) och skulle vilja låsa in din ränta, shoppa dina alternativ och sedan prata med din nuvarande långivare. Din nuvarande långivare kanske kan erbjuda dig en bättre övergripande plan.

Kom ihåg, vill alla långivare att du ska ta den uppgörelse som nät dem mest vinst, så det är alltid bäst att konsultera en finansiell rådgivare eller en neutral tredje part innan du gör din slutgiltiga beslutet.

För mer artiklar om Mortgage Refinance, besök: http://www.bills.com/best-mortgage-refinancing-rate/