få den bästa inteckning citat betalning skydd

Grattis till ditt beslut att uppfylla din dröm om en egen bostad, och jag vet att du inte kan vänta med att klicka på genom till online inteckning citat länk. Men vänta! Det finns en annan sak du behöver tänka på. Inteckning betalning skydd försäkring.

En inteckning är inte som en bil där du finansiera det i upp till fem år och sedan byta in det för en annan bil. En inteckning är en av livets mest dyrt och känslomässig investering. Vi pratar upp till 30 år … inte bara 3yrs-5yrs. Eftersom det är en så långsiktigt åtagande, du måste verkligen fundera på vad som händer i händelse av en oförutsedd händelse.

Detta är vad syftet med att erhålla denna täckning handlar om. Vissa åtgärder kommer att omfatta kritisk sjukdom (ex: stroke, Hart attacker, etc) tillsammans med traditionell livförsäkring. Detta ämne får mig att tänka på en av mina tidigare liv där jag var en försäkringsagent för ca 5 år (jag har fortfarande mardrömmar om den tidsperioden).

Om du förenkla affären, ser du att en inteckning betalning skydd politik är bara en term försäkring med tillsats ryttare. Ryttarna är olycksfall, sjukdom och / eller arbetslöshet. En av de största misstagen jag ser husägaren gör inte shopping för bättre priser och täckning. Merparten av tiden, när det handlar om liv täckning delen, kommer långivare erbjuder endast en politik som täcker din inteckning balans. Denna typ kallas en minskande långsiktig politik. Dess utformade för att efterlikna ditt hem inteckning., Eftersom det utestående beloppet på ditt lån minskar med tiden, så kommer mängden av ditt liv försäkring. Dess en konstig situation. Din täckning belopp minskar, men din månatliga betalning förblir densamma.

Här är ett bättre alternativ. Be om en offert på deras politik med samma ryttare, utom be om en nivå långsiktig politik. Denna typ av försäkring täckning förblir nivå för hela löptid och oftast kostnaden är inte så mycket mer än en minskande sikt. Innan du accepterar någon inteckning citat betalning skydd, söka på Internet. Många människor har funnit priser som var 50% -60% billigare!