få de bästa bolåneräntor i Florida med en dålig kredit historia

Florida är en härlig plats att ha ett hus i, tyvärr fastighetspriserna är ganska förbjuder för de flesta. Och för någon med en dålig kredit tidigare, det blir tuffare. Men om Florida fastigheter har i dina drömmar, kan du fortfarande få ett hypotekslån, även med en dålig kredit om du vet hur man ska leta efter det.

Innan vi kommer in i shopping för de bästa bolåneräntor, låt oss förstå hur kredit värdering av en låntagare bestämmer omfattningen av sin sökning. De flesta långivare kommer gärna låna ut till en person med “A” kredit värdering, men någon med ett “C” eller “D” klass kommer inte bli så lycklig.

Lyckligtvis har de senaste posterna till Florida utlåning industrin lett industrin till att bli mer liberal när godkänna lån. Till exempel, om det finns fler än fyra sena avbetalning i en period av 12 månader, kallar det för en B poäng, men om dessa förseningar har en rimlig förklaring långivaren får ursäkta standard och överväga en värdering av A.

Det finns företag som är specialiserade på att ge lån till riskfyllda låntagare, och de är kända som Sub-prime långivare. Även om lån från Sub-Prime källa fortsätter att dominera högrisklåntagare segmentet, statsfinansierad myndighet, Fannie Mae också börjar erkänna potentialen i denna kategori. Med tillgång till fler alternativ, kan en låntagare med dålig kredit råd att få kräsen och inte hoppa på första godkännandet han får av rädsla för att inte få en andra chans.

Internet är ett bra ställe att leta efter flera inteckning alternativ och även för specifikt Florida Mortgage lån, utan låntagaren att behöva avslöja sin kreditvärdighet. Man kan även gå till en inteckning mäklare för att hitta de bästa citat, men de kan vara dyra. Be om referens från vänner och kollegor för en bra inteckning långivare, eftersom en rekommendation alltid försäkra.

När du begränsa ditt val, här är en checklista som du måste gå igenom.

Ett. Först analyserar din ekonomiska status, om du upptäcker att du har kommit ut av dina tidigare kredit blues och kan begå mer du kan överväga en justerbar sats inteckning (ARM). En arm möjliggör en lägre ränta under de första åren med möjlighet att finansiera sig på en lägre, fast ränta efter den första åren. Men om du hittar dig själv ekonomiskt belastade, skulle en fast ränta betalning vara mer lämpligt. Sök, förhandla och nöja sig med en hastighet av intresse och för villkor som passar din ekonomiska status.

2. Ta reda på hur mycket straff utdöms för förskottsbetalning. Hårda straff kommer att ta bort fördelen av eventuella utbetalningar i tid som du kanske kan ringa och som kan få dig en refinansiering på bättre villkor i de närmaste månaderna.

Tre. De flesta sub-prime långivare utnyttja säkerhetsproblemet för högrisklåntagare och smetar på höga avslutande kostnader vid slutet av lånet. Det finns fler långivare ute villiga att göra affärer än man skulle få er att tro och lite förhandling kan alltid lägga till en viss kostnad rakning.

4. Undvika att betala något i förskott eller bearbetning avgifter, den enda avgiften acceptabel bör den du betalar för din kreditansökan.

Fem. Se till att allt går på papper skriftligen, från räntan, de avslutande kostnader till förskottsbetalning straff och att ingenting kommer som en överraskning efter att du har undertecknat kontraktet.