få de bästa andra erbjudanden Fastighetsinteckningar

Det spelar ingen roll om du köper en andra fastighet med intentionerna att bara ha det som ett fritidshus, eller om du kommer in i det med avsikt att förvandla den till en semester köpa låta företag, när det gäller få de bästa andra erbjudanden egendom inteckning du kommer att behöva gå till väga på rätt sätt.

Bra andra fastighetsaffärer kan hittas, de finns, men om du inte har den kompetens och vet var man ska leta kan du spendera en stor mängd tid på att leta på fel ställen. Det finns ett mycket enklare alternativ när det gäller att få de bästa andra erbjudanden egendom inteckning och det är att gå med en expert i branschen, kan en specialist mäklare spara dig mycket tid, pengar och stress bara för att de vet var de ska leta när det gäller att få det bästa erbjudandet.

Det finns mycket för dig att tänka på när det gäller att köpa ett andra hem och inteckning för din nya fastighet är bara en av dem. Mortgage tas ut för ett andra hem kan variera kraftigt från inteckning du tog för ditt hem. När det kommer till inteckning då du måste bestämma om du ska in till köp låta företag, en inteckning för köp låta verksamheten går på olika faktorer.

Till exempel måste du kunna bevisa att fastigheten uppfyller kraven för ett köp låta vilket betyder att det bör vara fullt möblerade och vara tillgängliga för uthyrning under en period av 140 dagar vitlinglyra av året. Du kommer också att behöva bevisa att långivaren att du kommer att kunna dra in omkring 130% av inteckning från dina hyresgäster. Naturligtvis din mäklare kommer att ha diskuterat detta och kommer vetat vad de letar efter när det gäller att få de bästa andra fastighetsaffärer ihop för er.

När det gäller att få den billigaste affären när det gäller att få den billigaste affären för din inteckning bör du naturligtvis ha gett viss hänsyn till placeringen av fastigheten, om långivaren inte tycker att platsen är ett val så kommer de vara ovilliga att ge dig en inteckning.
En av reglerna är att man räknar med att få in en inkomst på cirka 130% av inteckning i hyra avgifter, så när det kommer till att få den bästa andra fastigheten inteckning erbjudanden sedan välja en specialist mäklare.