få dåliga lån kredit inteckning på nätet ger de bästa villkoren

För varje enskild sökande, det finns en kredit värdering som påverkar de ansvariga priser bland låneansökningar. Detta är allmänt känd som en FICO poäng, uppkallad efter den Fair Isaac Corporation, som sammanställer den. Den goda nyheten är att genom att känna sin egen FICO kredit värdering, kan de sökande bättre förbereda när de ansöker om dåliga lån kredit inteckning på nätet.

Poängen har ett antal andra betydelser förknippade med tillämpningar, inte minst det faktum att de används för att sätta räntan på lånet. Men även om detta är oundvikligt att de flesta traditionella långivare, online-inteckningar godkända med dåliga krediter är en annan historia. Detta eftersom de flesta online långivare ignorera dessa poäng.

Långivare specialiserar nätet i lån strukturerade specifikt för sökande med dålig kredit värderingar, erbjuda lägre räntor än traditionella långivare. Så även med dåliga krediter, är online-godkännande för dåliga krediter hypotekslån mycket mindre svårt att uppnå. Ändå vet betydelsen av din FICO poäng är viktig. Här är hur.

kredit poäng under 599

Om FICO kredit värdering är mellan 585 och 599, då låntagaren måste göra en handpenning på fastigheten för att hjälpa sin ansökan, vanligtvis runt 5%. En sökande med kredit poäng under 585, under tiden, bör göra en handpenning på mellan 10% och 20%. I båda situationerna bör sökanden överväga att tillämpa till en sub prime inteckning långivare som specialiserat sig på dåliga lån kredit inteckning på nätet.

Denna typ av långivare också specialiserat på lån produkter för människor med andra ekonomiska problem, oberoende av deras dålig kredit värdering. Att ha en långivare som specialiserat sig på sådana frågor är mycket fördelaktigt, att erbjuda mer flexibla villkor och högre för online-godkännande för dåliga krediter hypotekslån.

Att hitta online-inteckningar godkända med dåliga krediter med en så låg kredit värdering är mycket möjligt, men långivaren kommer att kompensera de upplevda riskerna för att garantera en vinst görs.

kredit poäng av 600 och däröver

Att ha en FICO kredit värdering på mellan 600 och 620 skulle troligen se sökanden kvalificera sig för 100% finansiering, om sökanden måste fortfarande hitta sub prime inteckning långivare. Men för sökande som söker dåliga lån kredit inteckning på nätet, hitta en sådan långivare med bra villkor är mycket mindre svårt än med en ännu lägre kredit värdering.

Men, å andra sidan, har en kredit värdering över 620 inte bara kvalificerar sökanden för 100% finansiering utan också för en lägre ränta på bara 1 eller 2 procentenheter över den ränta. Med en sådan kredit värdering bör inte göra en sub prime inteckning långivare behövs, men de gör online godkännande för dåliga krediter hypotekslån mer sannolikt.

Det är värt att notera att ha en FICO kredit värdering av 620 eller högre kommer att se några traditionella långivare mildare i sin bedömning och godkänna dåliga krediter lån. Ändå är det statistiskt mer sannolikt att få online-inteckningar som godkänts med dålig kredit med denna värdering.

vänd bankrupcy eller avskärmning

Det är bara logiskt att tro att en konkurs eller en avskärmning skulle innebära lite hopp för en framgångsrik tillämpning. Men detta är inte nödvändigtvis fallet när de söker en dålig kredit nätet hypotekslån. Konkurs är en allvarlig fråga, förvisso, men det är inte heller en mördare slag mot hopp om att få online-godkännande för dåliga krediter hypotekslån.

Efter två års sökande som har drabbats med konkurs, utmätning eller avskärmning, har en god chans att få ett lån. Detta beror på att den sökande är sannolikt att ha sett en förbättring av sin ekonomiska situation. Så även online bolån appoved med dåliga krediter blivit mycket lättare.

Efter 3 år, även om en sökande fortfarande har en extremt låg FICO kredit värdering och söker en dåliga krediter hypotekslån på nätet, de chanserna är högre igen.