få bostadslån med dåliga krediter vilka faktorer att beakta

Det fanns en tid när de söker ett bostadslån med dålig kredit ansågs vara ett slöseri med ansträngning. Men tiderna har förändrats med olika inteckning alternativ för att ge även dåliga krediter låntagare en chans att säkra de medel de behöver. Det finns faktorer som måste beaktas också, fast.

Utmaningen för oss alla är att övertyga långivare att deras investeringar kommer att återbetalas i sin helhet. Men att hitta rätt långivare är där den verkliga utmaningen ligger, en som är villig att ta en annan syn på kredithistorik eller låga poäng kredit. Det är där icke-överensstämmande långivare spelar in.

Det är viktigt att acceptera att normala kriterier måste vara uppfyllda för innan ansökan kan behandlas. Men den goda nyheten är att det finns alltid bostadslån utlåning alternativ att överväga.

varför lånen minskat

Det kanske inte verkar rimligt att långivare är så villiga att stänga ner låneansökningar, och på framsidan av det, är det sant. Men när det gäller att ansöka om bostadslån med dåliga krediter, är det bara logiskt att chanserna att få godkännande bör påverkas. Banker och traditionella långivare har strikta utlåning politik, och det är väl känt.

För långivaren, driver risken att förlora på sin investering dem mot att sätta höga räntor och stränga regler. Så, om kredit värdering för två eller flera sökande är densamma, då ansökan resultatet blir detsamma också. Det är där icke-överensstämmande långivare blir en så bra idé.

Dessa långivare närmar låneansökan annorlunda, och kommer sannolikt inte att fördöma en ansökan på grund av tidigare misstag. Så, även för en sökande som hade försatts i konkurs några år tidigare, är chansen att få ett bostadslån inte helt förlorad.

vad som är den icke-konformistiska alternativ?

Generellt är det bästa stället att få ett bostadslån med dålig kredit från en specialist inteckning mäklare, inte genom en etablerad bank. Detta beror på att en mäklare har ett kontaktnät som oftast är bredare än bankerna, eftersom bankerna ställa sig svåra termer.

En viktig del av detta nätverk är icke-överensstämmande långivare, som är experter på att hantera dåliga krediter låntagare. De bedömer ansökningar baserade på Rate-at-Risk värde av ansökan. Det innebär att ansökningarna inte avslås. Villkoren fastställs efter graden av risk i samband med affären, och det är upp till låntagaren att acceptera dem eller inte.

Naturligtvis, det är här din inteckning mäklare tjänar sina pengar, med din ansökan presenteras på bästa möjliga sätt så att få den lägsta räntan och bästa återbetalningsplan möjligt. Och är det kommer till en tid för att få bostadslån, återbetalningarna är därför rimligt som möjligt.

Vilka alternativ finns?

Det finns alltid alternativ, även om tanken på att få ett bostadslån med dåliga krediter verkar omöjligt. Det första steget är att få en kopia av din kredit rapport från en av kreditvärderingsinstituten för att se exakt var svagheterna ligger i din ansökan.

Lånet Strategin kan variera beroende på den information som finns i din kreditupplysning. Men om det finns några fel eller sena betalningar på din post, som om att rensa dem först. Det må vara sant att icke-konforma långivare tittar på ansökningarna lite annorlunda, men det är ändå nödvändigt att göra något för att förbättra kredit värdering.

Också överväga att ta ut en konsolidering lån för att ta itu med alla de oprioriterade skulder, och sänka de månatliga återbetalningarna som finns. Detta förbättrar skuld-till-tal samt kredit värdering. Så när det gäller att ansöka om ett bostadslån, villkoren är bättre med de räntor betydligt lägre.