få bostadslån med dåliga krediter beror på tre enkla kvalifikationer

Att äga ditt eget hem är en dröm som alla vill göra verklighet. Problemet är då dålig kredit värderingar är en del av ekvationen, vilket traditionella långivare kommer att peka på när de stämpla avslag på ansökan. Men det är faktiskt möjligt att få ett hypotekslån med dålig kredit.

Hemligheten är att möta den korta listan över kriterier som långivare stipulerar. Detta kriterium är utformat för att skydda dem från risken för fallerade inteckningar. Och medan det är aldrig möjligt att hitta en garanterad dålig kredit inteckning, gör det faktum att kompetens är nå sannolikheten för framgång allt högre.

För det mesta, kommer kriterierna listan ner till bara tre poäng, så allt bör göras för att se till att dessa uppfylls. I grund och botten är de bevis på sysselsättning, storleken på handpenningen och bevis på kredit status förbättras. Därefter kan en sökande har fullt förtroende för att få sin inteckning godkända med dåliga krediter.

Ett. bevis på sysselsättning

Detta är ett ganska självklart, men är särskilt viktigt när de ansöker om ett hypotekslån med dåliga krediter, eftersom det är nödvändigt att bevisa att återbetalningar kommer att göras är desto mer avgörande. Dåliga krediter, trots allt, föreslår en dålig historia med mötet skuldåterbetalningar, och är i allmänhet en svart markering mot de sökande.

Proving sysselsättningen är lätt, med en fotokopia av en lön kontrollera allt som behövs. Detta tjänar till att även bekräfta månadslön att sökanden tjänar, och en gång räcker för att täcka den erforderliga betalning garanteras, dåliga krediter hypotekslån är mycket mer sannolikt att beviljas.

Tänk dock på att få en inteckning godkända med dålig kredit måste det finnas tillräckligt med överskott lön för att täcka eventuella plötsliga utgifter också. Detta är en del av beräkningarna att långivarna går med.

2. Storleken på handpenningen

Många människor ignorerar betydelsen av handpenningen, tror det har någon betydelse för den totala ansökningsprocessen. I själva verket är det betydelsefullt när det gäller att söka ett hypotekslån med dålig kredit.

För en start, ju större handpenning, den mindre storleken på den krävs hypotekslån. Detta innebär naturligtvis mindre skuld, mindre månatliga avbetalningar och, vanligtvis, en kortare inteckning sikt.

Men, tar hela processen att få en stor handpenning tid och ansträngning. Ur synvinkel av långivaren, med stor handpenning garanteras, bör dåliga krediter hypotekslån återbetalning vara lätt att uppnå. Detta i sin tur gör att de känner att risknivån är lägre och därmed få en inteckning godkända med dåliga krediter är lättare.

Tre. kredit värdering förbättring

Detta anknyter till storleken på handpenningen, men innehåller andra åtgärder för en bättre kredit värdering. Förbättring är naturligtvis en stor fördel när de ansöker om ett hypotekslån med dålig kredit eftersom långivaren ser att den sökande gör allt för att få ordning på sin ekonomi.

Medan godkännande aldrig garanteras, dåliga krediter hypotekslån är mer sannolikt att beviljas när långivaren är övertygad om att deras investering är säker, och pengarna kommer att återbetalas. Logiskt, har en inteckning godkända med dåliga krediter högre risk, men en sökande som har vidtagit åtgärder för att förbättra deras status kommer sannolikt att fortsätta att göra framsteg.

Rekommenderade åtgärder för att förbättra en ansökan om ett hypotekslån med dåliga krediter är att ta ut en serie små personliga lån, om kanske bara $ 1000. När varje återbetalas, förbättrar kredit värdering.

Ytterligare ett steg skulle vara att ta ut en större lån för att konsolidera befintliga skulder, vilket minskar månatliga utgifter.