få bostadslån med dålig kredit hur man kan maximera godkännande chanser

För någon med låg kreditvärdighet, kommer det så mycket goda nyheter att lära sig att detta är aldrig del av en låneansökan som får den att avvisas. Det finns andra faktorer, och som sådan sätt att förbereda och i slutändan förbättra styrkan i ett program. Även när söker ett hypotekslån med dåliga krediter, är godkännandet möjligt.

Långivare leta efter specifik information i en ansökan om inteckning, information som leder dem till slutsatsen att återbetalningarna förmodligen kommer att ske utan problem. Men med dålig kreditvärdighet en del av ekvationen, är att säkra inteckning godkännande kommer att innebära att långivaren får en mild knuff mot tillförsikt.

Det finns några enkla steg som kan spela en stor roll i detta, och med tillräckligt med planering och förberedelser, behövde inteckning lån för att köpa ditt nya hem kan bli din.

Ett. få siffrorna rätt

Det första stället att börja är att få dina siffror i ordning, annars känd som noggrann och korrekt budgetering. Det finns ingen mening med att ansöka om ett hypotekslån med dålig kredit om långivaren inte har råd med de återbetalningar. Så får du veta hur mycket i månatliga avbetalningar bekvämt kan råd innan de lämnar in en ansökan.

Gör en lista över alla de befintliga skulder som måste betalas varje månad, inklusive nuvarande personliga och andra lån, utestående räkningar, kreditkort saldon kort och regelbunden hushåll och dagliga utgifter. När dessa beräknas, då mängden av överskjutande inkomsten är känd, gör säkra inteckning godkännande lättare på lång sikt.

Kom ihåg att skulden i förhållande till inkomsten som långivare följer strikt. Det anges inte mer än 40% av inkomsten kan användas för återbetalningar av lån. Om den del av skulden ligger redan nära 40%-gränsen, då det kan vara nödvändigt att sänka befintliga skulder innan de ansöker om lånet.

2. sänka din skuld

När det gäller att ansöka om bostadslån med dåliga krediter, är det värt att notera att långivarna förstå en låg kredit värdering är ingen indikation på dumt pengar förvaltning. Och om det finns tydliga tecken på att låga poäng har godkänts, då långivaren är glada att ta hänsyn till vid bedömningen av ansökan.

Mängden befintlig skuld en sökande har har ett bestämmande inflytande över den skuld-till-tal. Så, om en del av skulden kan rensas, förhållandet kan göras bättre. Detta i sin tur kan leda till att säkra inteckning godkännande. Kapning av skulden kan ske mest effektivt genom en konsolidering lån, rensa skulden på en gång och så förbättra kredit värdering snabbt.

Med bättre betyg kommer lägre räntor, bättre villkor och en mer hanterbar månatliga återbetalningsplan. Och med den extra pengar som frigörs, skall återbetala det nya bolån görs desto lättare också.

3 skär inteckning storlek

Slutligen är en mycket användbar strategi för att säkra godkännande av ett hypotekslån med dålig kredit för att faktiskt minska storleken av den nödvändiga lånet. Visserligen är detta inte en lätt sak att göra, men det kan göras genom att göra en större handpenning.

Om 10% av köpeskillingen i hemmet läggs ned, i stället för de vanliga 5%, då den mängd som behövs för att slutföra köpet är uppenbarligen minskat. Till exempel, med en $ 200.000 hem, skulle det innebära en $ 180.000 inteckning i stället för en $ 190.000 inteckning.

Detta har en mycket positiv påverkan över säkra inteckning godkännande eftersom det sänker huvudmannen lånade, och därmed de månatliga återbetalningarna. Detta gör bolån allt mer överkomliga för den sökande, som i sin tur tar bort en av de främsta hindren för godkännande.