få bostadslån med dålig kredit beror på att tillfredsställa tre huvudområden

När det gäller att stärka ansökningar om bostadslån med dålig kredit värderingar del av ekvationen, finns det några områden som bör åtgärdas. Från de grundläggande krav som är förknippade med så stora lån till mängden tillgängligt intäkter finns att ta på sig ytterligare skulder, dessa områden är effektivt nyckeln till framgång.

Grunden för detta faktum är att säkra godkännande från långivare inte beror på kreditbetyg som en sökande har. Istället är kredit förhållandet central övertygande långivare att de nödvändiga månatliga återbetalningarna är prisvärd, medan storleken på handpenningen är lika talande.

Så, när de söker godkännande för en ansökan om ett hypotekslån, dessa är mycket mer betydande områden att uppmärksamma.

grundläggande krav för att uppfylla

Liksom varje annan finansiering affär, det finns krav som måste uppfyllas innan en sökande kan kvalificera sig för ett lånepaket. När det gäller sökande som söker bostadslån med dålig kredit för att deras namn, dessa krav är särskilt akut.

De viktigaste kriterierna är inget särskilt särskilt. Sökande måste bevisa att de har heltidsarbete, och tjänar en tillräcklig inkomst för att göra de månatliga återbetalningarna. Säkra godkännande från långivare beror också grundläggande rättsliga kriterier, såsom bevis på ålder (över 18), och medborgarskap.

Ytterligare krav anges, beroende på politiken i enskilda långivare. Vissa menar sysselsättningen måste ha hållits i minst 6 månader, medan andra kräver bevis på insatser för att förbättra sin ekonomiska situation innan du ansöker om ett hypotekslån.

säkerställa rätt kredit ratio

En viktig fråga för dem som ansöker om bostadslån med dåliga krediter är den kredit förhållandet att långivarna visa så mycket. Även känd som skuld-till-tal, avser den grad av skuld som den sökande redan har och därmed förmågan att ta på sig ytterligare skulder.

Förhållandet är satt till 40:60, vilket innebär att endast 40% av den tillgängliga inkomsten kan ägnas åt att betala av skulder. Detta innebär att säkra godkännande från långivare i huvudsak beror på att möta förhållandet standarden. Om den tillgängliga inkomsten, efter befintliga skulder och kostnader beaktas, sträcker sig till mer än 40%, då ansökan kommer att avslås.

I detta avseende är kredit historia av sökanden meningslös. Allt som räknas är att förmågan att återbetala lånet finns i första hand. När det är bekräftat, är sannolikheten för att få tummen upp förbättrats avsevärt.

ger en handpenning

Varje sökande som kan ge en handpenning gör ett mycket positivt intryck med långivaren bedöma deras ansökan. Ofta är anledningen till att sökande som söker bostadslån med dålig kredit få klartecken att de har så mycket som 10% av fastighetsvärdet finns som en handpenning.

Den motivering vilar i det faktum att för att samla en så stor summa pengar kräver en avsevärd mängd arbete och disciplin, så att sökanden uppenbarligen visar ett verkligt engagemang för de inblandade ansvar. Detta gör absolut ingen skada när det gäller att säkra godkännande från långivare som annars skulle ha varit osäker på tillförlitlighet sökanden.

Men, i praktiken, vilket gör en handpenning betyder erforderlig hypotekslån också reduceras, därigenom minska riskerna för huvudförpliktelsen. Det minskar också de nödvändiga månatliga betalningar, räntorna och göra allt som lite mer hanterbar.