få bolån med dåliga krediter

Om du har dålig kredit, så du kanske tror att få en inteckning är omöjligt. Självklart är det svårare att få en inteckning om du har dålig kredit, men det är inte alls omöjligt. Det finns fler och fler långivare är villiga att erbjuda bostadslån till människor med dålig kreditvärdighet, särskilt om din kredit problem finns i det förflutna. Här är några användbara tips om hur man får ett lån med dålig kredit:

Titta på din kredit

Innan du ansöker om en inteckning, se till att din kredit rapport är i sin ordning. Få tag på ett exemplar och få eventuella misstag ändrats. Om du har haft kredit problem tidigare men har rensat upp dem, då du vill att din kredit rapport för att återspegla detta. En noggrann kreditupplysning hjälper dig att säkra en bättre inteckning. Också, inte öppna eller stänga alla konton eftersom detta kan påverka din poäng. Försök och sprida eventuella skulder du har eller minska dem, eftersom detta kommer att sätta dig i en bättre position.

Ha kassareserver

Om du har dåliga krediter och har inte råd att lägga pengar ner på en inteckning, då långivarna kommer att vilja se till att du har en låg skuld-tal och att du har tillräckliga likvida reserver. Långivaren måste se att trots dina problem, du är inte en stor risk för dem, och att du kommer att kunna göra betalningar.

Att hitta rätt långivare

Att hitta rätt långivare är mycket viktigt, speciellt om du vill få en anständig ränta. Det bästa sättet att hitta en bra affär är online, eftersom du kan söka efter leverantör priser i bara några klick. Även de flesta av de bästa erbjudandena finns på nätet på grund av online-företag som har låga omkostnader. Trots detta, betalar man för att se offline också. Ju mer du shoppa runt den bättre affär du kan hitta.

Problem med att få en inteckning

Det största problemet med att få en inteckning med dåliga krediter är inte att få inteckning, men att få en med en anständig ränta. Långivare kommer vanligtvis erbjuda dig en inteckning, men eftersom du ses som högre risk att priserna kommer att vara mycket högre. Du bör räkna med att betala mer om du har dålig kredit, men det betyder inte att du måste betala enorma belopp. Om du tittar runt du kan hitta en bra affär.

Sök råd

Det bästa sättet att hitta en bra affär är att konsultera en oberoende finansiell rådgivare eller en inteckning mäklare. De kommer att få reda på vilka företag som kommer att överväga dig och som kommer att avvisa dig. Det är viktigt att inte gälla långivare som kommer att avvisa dig, eftersom detta kommer att påverka din kredit värdering och så skada dina chanser att få en inteckning på annat håll. Men, om du en sätta din kredit problem bakom dig och är villiga att åka runt, kan du hitta en dålig kredit inteckning med en anständig hastighet som passar dina behov.