få 100% finansiering med dålig kredit – är ingen handpenning en bra idé

Få 100% finansiering med dålig kredit kan få dig i ett hem med lite out-of-pocket kostnader. Men med högre räntor gör lånet dyrare än finansiering med en handpenning. Det finns vissa fall då noll ner kan vara en fördel, särskilt om du planerar att flytta eller refinansiera snart.

kostnaden för noll ner

Noll ner kommer att kosta dig mer med högre räntor. Dessa priser kommer också att öka din månatliga betalningar. Vissa finansiella företag kräver också att du betalar extra poäng eller avgifter vid stängning. Det är bäst att begära offerter för 100% finansiering från flera långivare för att hitta det bästa erbjudandet.

Du kan minska dessa priser med en justerbar sats inteckning (ARM). Dessa typer av lån är lättast att kvalificera sig för och börja med lägre månatliga betalningar. Den enda nackdelen är att priserna och betalningar kan öka över tiden. Men du har alltid möjlighet att refinansiering att låsa in dina aktuella kurser.

spara på levnadskostnader

Medan 100% finansiering kan vara dyrt, kommer det att spara pengar på uppehälle. Köpa ett hem är en investering, till skillnad från hyran. Din månatliga betalningar ökar ditt hem värde. Tid och efterfrågan på marknaden kommer också att öka din egendomens värde.

Genom att arbeta med en subprime långivare, behöver du inte oroa dig för privata försäkringar för hypotekslån (PMI) med noll ner. Långivare absorberar risken med de högre priserna. Du har också skatteavdrag för dina räntebetalningar per år och i vissa fall, den avslutande kostnader för lånet.

finansiering baserad på dina framtida mål

Noll ner lån har en plats för villaägare. Om noll ner innebär skillnaden mellan att hyra och äga, sedan investera den finansieras till 100% lån. Genom att hålla några kassa, förbättrar du din kredit värdering och skydda dig från en ekonomisk nödsituation.

Om du planerar att flytta eller refinansiering inom ett par år, då en noll ner lån inte har den fulla ekonomiska effekten. Eftersom du betalar ränta på en kort period, lider du inte år av högre räntor.

Som med alla typer av inteckning, shoppa runt för långivare. Var ärlig om finansieringen paket du vill ha. Och kom ihåg, kan du refinansiera för bättre priser och villkor som din kredit värdering förbättras.