ett nytt system för att få ut av skulden

Denna artikel handlar om skuld eliminering: en unik metod. Det har varit bokstavligen tusentals artiklar skrivna om detta ämne, men den första frågan att ställa sig är “Är denna idé genomförbar?” och för det andra, “Kan det här systemet fungera för mig?”.

Vi måste börja med att definiera vad vi menar när skulden. I det här fallet är det inte bara kreditkort eller lån konsument eller en bil betalning, men kan inkludera alla.

Ursprungligen vårt huvudsakliga fokus var på området Mortgage Reduction. Hur man sparar ungefär hälften av den totala förpliktelsen genom att skära den tid ungefär i hälften. Sedan dess har de tekniker vi granskat och arbetat med har utvidgats till att omfatta många andra typer av skulder.

Du känner till historien: Idag hälften eller fler av de människor som har bolån är “upp och ner”. Många, många, många människor vill flytta eller sälja, men kan inte på grund av detta. Sälja sina hus som de har att lista och göra det för mindre än det utestående inteckning balans.

Vi tänkte att “inte alla är ute efter att betala sina lån off” .. men “inte skulle det vara trevligt om man kunde sätta tillräckligt eget kapital i deras hus, göra och så utan att lägga någon ny eller nya medel så att de kunde sälja och komma undan utan grund några pengar.

Med huvudsakligen tagit ett befintligt koncept och praktik och förpackning eller marknadsföring det här sättet, människor att hitta nya vägar till frihet som tidigare var blockerade.

Många finansiella planerare och rådgivare skulle säga “Betala din inteckning av sista” och nämner som skäl du förmodligen har de lägsta räntorna här för någon kredit arrangemang, som är en ränta som är avdragsgill (och förhoppningsvis kongressen inte kommer att förändras än i närmaste åren). Ur strikt ekonomisk synvinkel, är det förmodligen förtjänar i denna idé, men om du fastnar med din enda alternativet, bör du vill flytta vara en “kort försäljning”. du behöver veta om några av de nyare teknikerna.

Så oavsett om vi kallar det inteckning minskning eller skuld eliminering, det är i alla fall om vi strävar efter att bygga upp eget kapital i våra hem snabbare.

Det grundläggande sättet vi åstadkomma detta är från en existerande mängd pengar vi betalar, strukturera vi några av att betalning så att en betydligt större mängd går till huvudmannen. Konstigt eftersom det verkar, kan detta göras med liten eller ingen färsk ur fickan pengar, och det hela kommer till timing och förstå hur ränta fungerar. Räntekostnader är skillnad nästan någon annan typ av konsumenternas intresse inom området. En inteckning tar lejonen andel av den första delen av terminen en gäller det nästan alla räntebetalningar! I en typisk 30 års kontrakt, behöver du inte ens börja att effektivt röra huvudmannen förrän runt den 12: e till 15: e år. Men vad skulle hända om du kunde sätta en hel del mer av de pengar du nu lagt ut i huvudman?

Unikt program på marknaden, kommer alla erbjuds av välrenommerade företag visar dig hur mycket att tillägga och då, men det varierar för varje individ och även från månad till månad. Det fungerar för dem med fasta inkomster och varierande inkomster såsom provision baserad arbetare. Och den bäst bevarade hemligheten av allt är att detta väldigt källa till pengar kan komma från mycket finansinstitut du arbetar för att betala av. Det enda är att när de vet det, först de inte berätta mycket om det, om något, och andra … att göra det på ett effektivt sätt behöver du några ganska sofistikerad mjukvara. Detta är inte ett jobb för din dagliga kalkylblad, och även om du visste stora kalkylblad design, skulle du behöva en aktuell kunskap om banksektorn, hypotekslån avskrivningar och gillar. Få människor har den kombinerade kompetens och kunskap för att tillhandahålla mjukvara design och uppdateringar som specialitet företag gör.

Detta är inte en “försäljning artikeln” och du kommer att notera att i den här artikeln, är inget specifikt företag eller namn mjukvara tillgänglig. Den här artikeln i stället är skriven för att ge en heads up eller kunskapsbas för dem som söker frihet … först, frihet från möjligen en förtryckande och fångade inteckning situation. Ja, kommer det att fungera för att ge andra ekonomisk hjälp som ett lägre pris totalt för ett bilköp. (Dave Ramsey på hans syndikerade radioprogram säger aldrig köpa en bil utom för Cash! Goda råd om du kan hantera det!

Om du söker mer ekonomisk frihet, och sedan börja lära sig om dessa alternativ.