equity release system och intresse endast inteckningar – allt mer populärt

Äldre Finance är Storbritanniens favorit juridiska & ekonomiska resurser och som sådan vi har gjort en del gräva runt för att ta reda på vad några av de mest populära sökningar var för equity release och vad du kan förvänta dig från en respektabel plats.

Vanligaste “Equity Release” Nyckelord:

• Equity Release
• equity release uk
• equity release system
• equity release bolån

Vi hittade när vi sökte termer equity release som inte många av de viktigaste leverantörerna och långivare kom upp. Vi på Mogna Finance är i kontakt med alla långivare inom equity release marknaden som regleras av FSA & SHIP (Safe Home Income Plans).

Vad är equity release?

Equity release är möjligheten att frigöra surt förvärvade pengar du har låst din fastighet. Det finns många situationer där detta problem en gång lösas, kan gynna dig, din egendom och din familj på många sätt. De pengar du släpper är skattefritt och kan användas precis som du vill, t.ex. hem förbättringar, investeringar, helgdag eller att helt enkelt leva mer bekvämt. Vi har över 40 equity release system finns och hur de släpper pengarna varierar. Vi kan släppa skattefria schablonbelopp, eller ge en regelbunden inkomst. Vi har även “dra-ner” planer finns som menar om du vill låna £ 50,000, men behöver bara £ 25,000 just nu kan du släppa den andra 25.000 £ och när du vill, är detta en stor fördel eftersom du bara betalar ränta på de pengar du har släppt.

Equity release system

Det finns 3 typer av equity release system tillgängliga via vår föredragna equity release specialist, inteckningar Lifetime, Home Plans återgång och Planer utnyttja krediten. Varje typ av equity release system kan hjälpa dig att uppnå ekonomisk frihet genom att på ett säkert sätt frigöra kapital från ditt hem för att spendera helt och hållet som du väljer.

equity release kriterier

• vara i åldern 55-95.
• Äga ditt eget hem.
• Ditt hem måste vara värt minst £ 60.000.
• har liten eller ingen inteckning – alla utestående lån måste betalas ut från equity release.