enkel fransk inteckning råd

Ägande i Frankrike har varit en stark favorit med britterna i många år. Driven av en stark tillväxt och god avkastning investering för andra hem ägare och investerare både utländska ägandet i Frankrike har som växer särskilt under de senaste 10 åren. Traditionella färjelinjer förbättrades med flera kanaler väg-och järnvägsförbindelser, omfattande vägnät och den ständigt växande lågprisflyget flygbolag till ett ökat antal franska flygplatserna har gjort resan över kanalen mer tillgänglig och ännu billigare.

Denna närhet till Storbritannien har gjort French Property en av de mest populära alternativen för köpare förvaltningsfastigheter. Den franska fastighetsmarknaden är mycket mångsidig och erbjuder mycket till potentiella investerare i utomeuropeiska egendom. Södra Frankrike är ett bra exempel och flygplatserna i Nice och Marseille erbjuder en enorm tillgång till den franska Rivieran året runt och är servad av lågprisbolag som Easyjet och Ryanair.

Den goda nyheten för köpare av förvaltningsfastigheter i Frankrike är att det finns ett överflöd av egendom i hela södra Frankrike, ett restaurerade Mas, stilfullt nyproduktion, en pieds-a Terre, villor familj eller ens vintersporter lägenheter. Värdestegring är bra och hyra avkastning är starka. Cote d’Azur är näst Paris i pris, men du behöver inte en förmögenhet att köpa. En bra hyra avkastning från en förvaltningsfastighet kan uppnås med många turister och den stora mängden av konferenser under året särskilt i Cannes, vilket gör södra Frankrike ett utmärkt val för din Overseas Property Investment.

Till skillnad från Storbritannien, en lång historia av ansvarsfull utlåning i Frankrike (långivare tillåter inte låntagarens totala kostnader på finansiella betalningar överstiga 1/3 av deras totala brutto månadsinkomst) har inneburit inteckning finansiering i Frankrike är fortfarande lättillgänglig och stort värde. Tillsammans med en ungefärlig rabatt på 10% på franska fastighetspriserna jämfört med för ett år sedan – det finns ingen bättre tid än 2010 för att förvärva en förvaltningsfastighet i södra Frankrike.

För andra villaägare i södra Frankrike och investerare, är 2010 ett perfekt tillfälle att köpa in några av de mest eftertraktade städer som Cannes, Nice och Antibes i södra Frankrike. De franska bankerna har inte lidit som sina brittiska motsvarigheter, vilket innebär att de är mer benägna att låna ut till utländska eller utländska Property Investor som kanske inte har övervägt Frankrike före. Tillsammans med några extremt attraktiva låneräntor (2,7% ränta bara för utomlands bosatta plus, förmågan att betala ned när som helst med någon påföljd erbjuds av franska Mortgage Xpress) Frankrike har snabbt blivit en klok investering för utlänningar och utländska Property Investors .

Betydande inteckning produktinnovation av några ledande banker såsom Micos Banca och BNP i kombination med ett varierat utbud av egendom finns i södra Frankrike som kan leverera bra fast avkastning och investeringar tillväxt driver brittiska egendom investerare att titta över kanalen. Fastigheter i södra Frankrike kvar i köparna favör, och 2010 kunde ge Foreign Property Investor fotfäste inom den franska fastighetsmarknaden.

Franska Mortgage Xpress, en engelsktalande inteckning mäklare baserad nära Cannes och Nice i södra Frankrike har hjälpt över 500 internationella Property Investors och andra husägare säkra finansiering eftersom det är starten. Franska Mortgage Xpress har byggt sitt rykte på en ärlig, pålitlig och snabb service. Deras relation med många av de bästa franska banker är superb att ge dem möjlighet att leverera en enkel, snabb och förstklassig service för alla dina krav fastighetsekonomi i Frankrike.