en tanke om hur man löser krisen lån modifiering

Artikel lämnas av: 911 Utestängning – Loan Modification Råd
Läs fler artiklar på: avskärmning processen och lån modifiering nyheter
Bästa Villaägare Förhindra Utestängning genom att göra sin egen Loan Modification:
Sociala medier och regeringen misslyckas med att se den verkliga springande punkten i avskärmning epidemi. Den skyldige av den stora Fastigheter Depression är en drastisk omsvängning som hypotekslån modeller har upplevt.
Det uppsving på bostadsmarknaden berodde på girighet lätta pengar. Långivare var Abash i huvudstaden och var villiga att utvidga det till vem någonsin frågat. Inga pengar ner och 100% finansiering? Visst kan vi göra det! Du är inte kompetent att kontrollera anställning? O det är inte ett problem, bara berätta vad du gör och vi ska tro dig! Är din kredit är mindre än genomsnittet, oroa dig inte vi ska leda en blind öga. Vi vet när du får in din betalning kommer du att kunna göra dem, om inte, vad sägs om mindre än intresset?
ÄR FREAKIN Skojar du? Jo tyvärr, nej, jag är inte. Detta var industrins tillstånd fram till 2007-2008. Jag borde veta. Långivare besökte mitt företag, MortgageOne och min online inteckning shopping portal, Mortgage123.com varje dag i veckan, vädjar till oss att hjälpa till att få dessa lån ut till en glupsk marknadsplats. Och jag ska inte ljuga för dig … vi erbjöd dem. Alla gjorde.
| Är du freaking skojar mig! Jag är rädd att jag önskar att jag var. Detta var situationen på marknaden 2007-2008. Jag borde veta, besökte långivare min sajt dagligen på Mortgage123.com frågar om vi skulle förlänga dessa kreditlöften. Och vi gjorde … alla gjorde |. Är du freaking skojar mig! Jo jag önskar att jag kunde berätta det här var bara en saga, men vi erbjöd dem. Alla i branschen gjorde, det var formen på marknaden under 2007-2008. [/ Spin]
Men i en snabb vändning, var dagens bostäder implosion orsakad av långivare som går till den andra ytterligheten. Idag kan du inte få inteckning finansiering om du inte har oklanderlig kredit, tillräcklig och bevisbara inkomster, och verifierbara tillgångar. Vissa skulle säga sunt förnuft underwriting, men inte mig. Idag, har klippt långivare effektivt bort hälften av marknaden.
| Å andra sidan, i en snabb omsvängning: var dagens bostadsmarknad epidemi orsakad av bankerna går till det extrema i den andra riktningen. Idag kan man inte ens få finansiering på en inteckning om du inte har perfekt kredit, tillräckliga och kontrollerbara inkomster och konstaterade tillgångar. Effektivt, har klippt långivare princip bort hälften av bolånemarknaden! | Men dagens problem är annorlunda. I den snabba omsvängning som orsakade den nuvarande bostadsmarknaden implosion, har långivare skapat en värld där du inte ens kan kvalificera sig för en inteckning. Det är omöjligt för allmänheten att kvalificera sig för ett hypotekslån om de inte har bra kredit, dokumenterade tillgångar och kontrollerbara inkomster. I huvudsak har långivare avskurna hälften av marknaden blottar de flesta husägare från att kvalificera för finansiering. [/ Spin]
Fastigheter är en produkt som allt annat … subtraherar hälften av de potentiella köparna, titta priserna faller. Det är en enkel beräkning. Om du är ute efter att sälja ditt hem i dag, bara glömma dem med lägre än en 620 poäng. Och glömmer det mesta av egenföretagare. De vanligtvis inte kan visa intäkter som krävs för att kvalificera sig för inteckning belopp de har råd att betala. Så ta em ur ekvationen. Köpare har bara FHA, Fannie Mae och Freddie Mac … och bortsett från handpenning krav, dessa tre enheter har mycket liknande kravnivåer. Så om du inte kan få en av dessa lån, sorry. Jag bör nämna att på landsbygden, USDA lån är ett annat alternativ. En annan statlig myndighet lån? Privat sektor utlåning? Vad är det?
Tycker att det är dåligt? O det blir värre. Med alla bostäder racing in avskärmning, återvände dessa egenskaper till långivaren håller grovt misskött. Väldigt få är upptagna eller ens ha en till salu skylt. Potentiella bostadsköpare är mindre intresserade dessa dagar av att köpa en räddad fastighet med stor bostäder till försäljning. Dessutom investerare inte kan kvalificera sig för bostäder på grund av bostäder nuvarande tillstånd och marknadsvärde. Detta leder till en eventuell minskning av fastighetens pris ytterligare depreciera stadsdelar värdet.
Och bara för att göra saken ännu värre, uppfyller dessa hem inte för FHA finansiering. I dagens marknad, representerar FHA finansiering den mildaste finansiering tillgänglig för hem-köpare idag. Men FHA har relativt strikta egendom normer – dessa “REO: s” (fastigheter som ägs av långivare) normalt inte klarar en FHA bedömning. Med alla de nya reglerna och med all den stimulans pengar som delas ut, Mr Obama, behöver vi regler som kräver långivare att få sina avskärmad egenskaper i ordning. Dessa egenskaper måste hanteras med omsorg och uppmärksamhet. Dessutom långivare måste börja koppla sina absurda underwriting riktlinjer. Jag har varit i inteckning branschen sedan början av 80-talet och aldrig under den tiden har underwriting riktlinjer varit så strikt som i dag.
| Och om det inte var nog, uppfyller dessa hem inte om hjälp från FHA finansiering provision. I den aktuella marknaden, FHA krav för att få finansiering är mildare än den någonsin har varit. Men FHA har ganska strikta riktlinjer för verksamheten som bygger på långivare ägda bostäder. Med alla gratis pengar räckte upp genom Dear Mr Obama, behöver vi regler som införts för att få de utestängda egenskaper i ordning! Istället för de strikta riktlinjer som införts av borgenärerna, dessa hem måste hanteras med omsorg och uppmärksamhet. Att vara i branschen sedan början av 80-talet, har jag aldrig sett på marknaden denna strikta. | Och bara för att underblåsa elden längre, uppfyller de flesta av dessa bostäder inte för FHA bistånd. I dagens marknad, FHA restriktionerna är den i särklass mest överseende än jag någonsin har sett. Men FHA har strikta riktlinjer för fastigheter under långivaren kontroll. Med alla gratis pengar från Obama hopp planen, måste vi lägga fast föreskrifter om avskärmad egenskaper för att få marknaden tillbaka i ordning. Istället för striktare riktlinjer, lån ändringar och utmätningar måste hanteras med omsorg och uppmärksamhet. [/ Spin]
Vad kan vi göra? Nå ut till din kongressledamot. Berätta för honom eller henne att vi behöver regler som kommer att tvinga långivare att börja göra det rätta med sina avskärmad egenskaper. Vi behöver dem för att vara mer behagligt för modifiering förfrågningar. Vi behöver en politik som kräver långivare att modifiera lån när siffrorna visar tydligt att ett hem kan sparas med en tillfällig betalning minskning.
| Så vad kan vi göra? Ring din kongressledamot, maila din senator, och gör din röst hörd. Tala om för dem att vi måste ändra de förordningar och borgenärer kraft att göra det rätta för villaägare. Vi behöver politik för att sätta politiken i stället för att tvinga långivare att ändra dessa lån om det kan spara en fastighet |. Vad alternativ har vi? Jo nå ut till företrädarna, maila din kongressledamot, en framställning till din senator och få din röst ute. Vi måste tvinga Washington att göra något för att åtgärda de förordningar spärra långivarna från att göra nödvändiga ändringar för att fixa bostadsmarknaden. Vi måste sätta politiken i stället för att tvinga borgenärerna att göra det rätta för bostadsmarknaden. [/ Spin]
Jag vet att så mycket som jag rant om detta, kommer de flesta människor inte kontakta sina lokala företrädare. Så jag har beslutat att utarbeta mina egna förslag. Jag planerar att sätta mina förslag i händerna på varje kongressledamot och senator i Washington. Om du håller med om mina åsikter, inte kommer du gå med mig? Jag skulle vilja ta med så många underskrifter som jag kan komma med mina förslag. Om du ger dina kontaktuppgifter, så skickar jag dig förslagen och när vi är redo att gå, jag ska be för din underskrift. Men det är helt upp till dig … du kan läsa mina förslag innan man beslutar att bli en signor. Men jag tror att det jag presenterar är meningsfullt och du kommer att vilja ansluta sig till oss. Jag ska hålla kontakt med dig tills dess.