en snabbguide till remortgage

Remortgaging innebär att vi tar ett nytt lån för att betala tillbaka ett befintligt.
Som tiden går, höjer uppskattning i fastigheter priser hem kapital finns till förfogande för husägare. Remortgaging utnyttjar denna ökning av fastighetsvärdering att få en bättre affär på skulden, eller lite extra pengar. Remortgaging innebär inte sälja eller byta hem, men skulden kan överföras från en långivare till en annan.

Det finns tillfällen när vi behöver pengar för viss nybyggnation, såsom ett extra badrum, nytt kök, extra sovrum etc. Många gånger finner vi att några av våra befintliga lån, ta ut högre ränta än de som tas ut av vår bolåneinstitutet. I sådana fall kan vi använda extra hem kapital finns med oss ??för att tillhandahålla medel och underlätta återbetalningen bördan genom remortgaging.

Storbritannien, har på senare tid sett en kraftig nedgång i bolåneräntor. Därför fler och fler husägare med befintliga bolån, ansöker om en remortgage att dra fördel av de lägre priserna.
Remortgaging har blivit en enkel process på grund av den ökade användningen av informationsteknik i utlåningen processen. Människor kan nu ansöka direkt till en remortgage rätt från bekvämligheten av deras hem eller kontor. Detta har avsevärt minskat den tid och ansträngning för att få en fastighet remortgaged.

Med tanke på de sänkta räntor och enklare alternativ återbetalning, husägare ser ofta remortgaging lika bra källa för att generera kapital. Ändra höga räntor skulder till låg ränta remortgage med enkla återbetalningstid är ofta ganska lukrativ för gäldenärer. Genom att ändra sin skuld typ de kan avsevärt minska återbetalningen bördan.
Det finns många långivare på den brittiska marknaden, vilket ger konkurrenskraftiga remortgage erbjudanden. Sedan är remortgages används för att flytta skulder, det bör allvarligt övervägas att kostnaden för att flytta fordringar inte bör kompensera de besparingar i en sådan process.
Den inlösen, är den största kostnaden att uppstå när du tar en remortgage. En inlösenavgift är vad en person har att betala när han avslutar en befintlig inteckning avtal och gäller för en remortgage. Det finns förtida inlösen påföljder, som eskalerar de totala kostnaderna för remortgage. Dessa påföljder är störst när skulden är fortfarande nytt. Generellt sett är remortgaging inte rekommenderas när sådana sanktioner är mycket hög, men om du har en särskilt bra erbjudande, vilket uppväger förlusten på grund av förtida inlösen straff, bör du överväga det.
Förutom inlösenarvodet, det finns många andra kostnader i samband med remortgaging. Några av dem diskuteras nedan:
· Den nya långivare som kommer att ge skulden kommer att vilja ompröva värdet på din fastighet för att se till att det inte är en riskabel affär för honom. Så kan han ta ut några värdering avgifter för denna process.
· Hela remortgaging processen har en juridisk vinkel fäst vid den. Det kan handla om juridisk rådgivning avgifter. Utöver dessa, kan långivaren inkluderar transport och andra avgifter kontor.
Gäldenären bör överväga dessa avgifter medan remortgaging. Alternativ finns, där långivaren kan återbetala hela eller en del av värderingen, juridiska och kontor avgifter till gäldenärerna, om återbetalningsplan är exceptionellt. Var noga med att fråga din långivare om ett sådant alternativ.
Remortgaging faktiskt tillhandahåller medel med låg ränta och enkla alternativ återbetalning, men det finns många nackdelar med det.
Den återbetalning av skulder processen börjar om från scratch. Kortsiktiga besparingar kan leda till en långsiktig finansiell skuld. Intressen även om relativt lägre nu måste betalas under en längre tid, och återigen det faktum att komma ihåg är att alla seriösa standard i betalningar kan leda till återtagande.