en överlåtelsehandlingar advokat beskriver kortfattat remortgage processen

Först kommer vi att diskutera om förfarandet för Remortgage. När en kunds inteckning affär närmar sig sitt slut, kan de vill leta efter en ny produkt – detta kallas en remortgage. Vistas med den nuvarande långivare efter utgången av den avtalade tiden för kundens inteckning kommer att vara en fråga för förhandlingar med bolåneinstitutet. Om befintliga inteckning långivaren är villig att erbjuda en kurs som är relativt iögonfallande, kan kunden inte vill bry remortgaging. Om kunden däremot har en hel del eget kapital i sin egendom så han kan mycket väl ha möjlighet att remortgage till en mer attraktiv ränta och även släppa en del av det egna kapitalet i fastigheten. Nu kanske du undrar vad som är “rättvisa”, är kapital av skillnaden mellan marknadsvärdet av fastigheten och värdet av inteckning mot egendom. Till exempel om din bostad är värd £ 250.000 och du har en inteckning på £ 100,000 mot, fastigheten i eget kapital i fastigheten är £ 150.000. Men när du går till remortgage din bostad kommer du inte att kunna förverkliga alla av det egna kapitalet i fastigheten.

Överlåtelsehandlingar advokater är nu mycket varierar av inteckning bedrägeri som är särskilt utbrett i London fastighetsmarknaden. Dessa bedragare penningtvätt, stjäla folks identitet och användning av överlåtelsehandlingar advokater som ett verktyg i sin brottsliga verksamhet. Överlåtelsehandlingar advokater tar nu extra försiktighetsåtgärder för att se till att de känner sina kunder och är övertygade om att den klient som de har att göra med är äkta. Därför när du går till en remortgage inte bli upprörd om din överlåtelsehandlingar advokat frågar efter bevis för namn, adress och bevis finansieringskälla. De är inte misstänka dig men dessa är mått utplacerade generellt för att skydda dig och resten av allmänheten.

När överlåtelsehandlingar advokat är nöjd med de identitetshandlingar som han kommer att fortsätta att se till att alla nya långivarens villkor är uppfyllda och den nya långivaren kommer att kunna få en säker huvudladdning mot egendom. Ibland kan en fastighet kan ha två eller tre laddningar på det och detta innebär överlåtelsehandlingar advokat utför remortgage skulle behöva lösa varje avgift på egendom eller håller med alla långivare berörda rangordning av avgifterna. Detta är när en remortgage kan bli komplicerade och dyrare.