en omvänd inteckning miniräknare förtydliga din bild pension finans

Om du funderar på en omvänd inteckning i ditt hem som ett sätt att hjälpa finansiera ditt gyllene åren, kan du eliminera en del av mysteriet om hur mycket du kan rimligen förvänta sig i vägen för en omvänd hypotekslån med hjälp av en omvänd inteckning miniräknare.

Du kan välja en omvänd inteckning miniräknare från en av de dussintals tillgängliga på nätet. De kräver allt du ange några uppgifter om ditt hem Uppskattat värde, men är relativt lätt att använda och kommer att vara det snabbaste sättet du har att bestämma om att ta en omvänd inteckning i ditt hem kommer att bli ett ekonomiskt klokt drag.

AARP vända inteckning calcualtor
Den AARP – American Association of pensionärer – hemsida har en extremt användarvänlig kalkylator omvänd inteckning, den genererar mer trafik än någon annan. Den AARP vända inteckning miniräknare kräver att du lämnar information om din ålder, en ålder av din make, ditt postnummer, och det uppskattade värdet av ditt hem. Genom att mata in denna information i den omvända inteckning miniräknare, kommer du att ta de första stegen för att avgöra om du vill fortsätta den omvända inteckning processen.

Noggrannheten i uppskattningen du får beror på riktigheten i den information du ger till den omvända inteckning räknaren. Omvänd inteckningar är en form av finansiering helt annorlunda från traditionella bolån, och medan AARP vända inteckning kalkylator ger en uppskattning baserad på det aktuella värdet på ditt hem, kommer andra räknare be om både det aktuella värdet på ditt hem och det återstående saldot på någon befintliga lån du har.

En sofistikerad omvänd inteckning räknaren kommer att kunna räkna med uppgifter som den totala mängden pengar du vill från en omvänd inteckning och det sätt på vilket du vill få det – i kontanter, som månatliga betalningar, som en kredit, eller som alla tre. Efter att du har levererat den begärda informationen, kommer räknaren körs automatiskt siffrorna och komma med en ganska bra bild av vad du kan rimligen förvänta sig genom att ta ut en omvänd inteckning

gränserna för en omvänd inteckning miniräknare
En omvänd inteckning miniräknare, oavsett hur sofistikerade, erbjuder ungefärliga uppskattningar inteckning belopp för nationella omvänd inteckning program, och kan inte räkna in kostnader variabler i ditt område. Lokala långivare kan lägga ansökan, ursprung, stängning, och uppsägning avgifter till din omvänd inteckning, och några av dem kommer att tillfaller ränta under hela lånet. Mängden pengar du faktiskt får påverkas av sådana avgifter.