en ny strategi för ändringar bostadslån genom landsomfattande bank

Countrywide Bank skapades som en hypoteksbank i juli 2008 av Bank of America. Om du för närvarande en landsomfattande inteckning kund som har problem med att göra din månatliga lån betalningar, bör du överväga sitt program lån ändring för att hjälpa dig ur din ekonomiska krisen.

Countrywide Bank har upprättat planer för att hjälpa husägare upplever svårigheter att betala sina bostadslån. Som svar på en 2008 justitiekanslern konstaterade att Countrywide hade misslyckats med att ge full information om lånevillkor till sina kunder, beslutade långivaren att sänka månadskostnaden termer av dess inteckning innehavare i god tro ansträngningar för att avhjälpa de påstådda förseelser.

Countrywide Bank ändrade villkoren i lån så att husägare inte skulle betala mer än 34% av deras brutto månadsinkomst mot avbetalning. Båda dessa inteckning innehavare som drabbats av Countrywide lån öppnade sedan juli 2008 samt nya kunder kan få Countrywide s utbud av planer lån modifiering.

Hopp för Villaägare är en plan för dem med FHA lån och det fungerar med hjälp av en plan för equity delning för att refinansiera ditt lån. Det finns andra planer som finns som kan sänka din månatliga betalningar, sänka räntan, eller förlänga ditt lån – allt för att hjälpa dig att bättre råd din månatliga inteckning betalningar.

Bank of America erbjuder dessa möjligheter lån modifiering för att återställa Countrywide bankens rykte och hjälpa dig råd din månatliga inteckning betalningar. Prata med Countrywide Bank om din situation och se vilka planer existerar som det bästa alternativet för dina finansiella behov.