en närmare titt på de långsiktiga omvänd inteckning nackdelar

En omvänd inteckning är en speciell typ av lån som låter pensionärer låna en del av deras hem kapital och skjuta upp betalningen tills de avlider eller flyttar från sitt hem. För att kvalificera sig för en omvänd inteckning, måste låntagare vara minst 62 år och har en liten återstående inteckning balans. Kvalificerade låntagare kommer att vara berättigade att få sina intäkter som en klumpsumma, en kredit eller i månatliga betalningar. Omvänd inteckning intäkter är skattefria och kommer inte att påverka en person, AOS Medicare eller sociala förmåner.

tre långsiktiga omvänd inteckning nackdelar pensionärer måste överväga

Till många pensionärer, få en omvänd inteckning verkar vara ett idiotsäkert sätt att finansiera sin pension. Även om dessa lån verkligen erbjuder många fördelar, det finns några långsiktiga omvänd inteckning nackdelar att pensionärer bör vara medvetna om.

En av de mest diskuterade omvänd inteckning nackdelar är det faktum att dessa lån bryter mycket, om inte alla, av låntagaren, aos hem kapital. En person är AOS hem kapital en mycket värdefull tillgång. Många seniorer använder sitt eget kapital för att finansiera långsiktig vård senare i livet eller helt enkelt passera det egna kapitalet till sina arvingar. Att utnyttja en, AOS eget kapital för tidigt kan orsaka problem i framtiden. För att undvika framtida finansiella problem, bör seniorer noga överväga om det nu är rätt tid för att få en omvänd inteckning.

En omvänd inteckning kan också knyta en senior till hans eller hennes hem. Efter att få en omvänd inteckning, de flesta långivare rekommenderar att låntagarna kvar i sina hem under minst fem till sju år. Eftersom pensionärer kommer att betala ränta och andra avgifter på belopp som de lånar, bör omvänd inteckningar normalt betraktas som långfristiga lån.

Samtidigt överväger omvänd inteckning nackdelar, är det också viktigt för äldre att förstå att få lån kommer att påverka värdet på deras framtida egendom. När båda låntagarna förgås, kommer en omvänd inteckning förfallit till betalning. I denna situation, en låntagare kommer aos arvingar ansvara för hanteringen av återbetalning av lånet. Arvingar kan besluta att sälja hemmet, refinansiera lånet eller betala tillbaka lånet från sina egna tillgångar. Om hemmet ska säljas, en låntagare kommer AOS arvingar ärva något kapital som återstår efter återbetala lånet. Ändå kommer seniorer som hoppades att lämna sina barn ett stort arv vill överväga vad en omvänd inteckning kommer att göra med sin egendom.

göra omvänd inteckning nackdelarna överväger fördelarna?

Visserligen finns det flera omvänd inteckning nackdelar att tänka på, dessa lån erbjuda seniorer många viktiga fördelar. För många äldre, är deras pensionsinkomster inte tillräckligt för att bekvämt täcka alla sina kostnader. Skaffa en omvänd inteckning kommer att eliminera låntagare, AO amorteringar och, i många fall, kommer också att ge dem extra pengar. Seniorer kan använda dessa pengar för att lägga till sina besparingar, betala hög ränta skulder eller råd viktig medicinsk vård. Eftersom låntagare får skjuta upp betalningen tills de flyttar, dör eller sälja sina hem, kommer att få en omvänd inteckning inte lägga till ytterligare en proposition till en redan stressande ekonomiska situation. Detta är det som drar många seniorer att omvänd inteckningar, oavsett eventuella omvänd inteckning nackdelar.