en modulär hem inteckning glatt överraskande

Eftersom efterfrågan på modulära hem har sett exponentiell tillväxt under det senaste decenniet, fler och fler hem bolåneinstitut ser denna marknad som en mycket lukrativ en. De gör ingen åtskillnad mellan modulära hem och stick-byggda sådana, och är villiga att erbjuda modulära bolån till konkurrenskraftiga priser. Och eftersom modulära hem är ofta billigare än traditionella hem av samma ytor, kan en modulär hem inteckning vara billigare än en traditionell hem inteckning också.

varför modulära hem kostar mindre
Vad gör en modulär hem billigare än en liknande traditionella? Först av allt, är modulära hem byggs av moduler, eller “byggstenar” som producerats i rena, klimat-kontrollerade fabriker. Modulen produktion stannar aldrig på grund av dåligt väder, och modulerna själva är aldrig utsatta för väderrelaterade skador.

Den löpande band-produktion av modulerna tillåter tillverkaren att köpa varor i bulk, som berättigar till betydande rabatter. Eftersom makula bostäder beställas i förväg, vet tillverkaren exakt vilka material, och hur mycket av dem, måste köpas, så det finns nästan inget avfall involverad i modulen produktionen. De större delarna av modulerna exakt skärs av dator reglerade maskiner, återigen minska avfallet. Ekonomierna övade på fabriken bidrar alla till de lägre kostnaderna för en modulär hem, och ett lägre modulär hem inteckning.

bygga ditt modulära hem
De färdiga modulerna levereras till byggplatsen där de modulära hem byggare kommer att ha grävt och hällde den angivna grunden, och kommer att ha en kran som väntar på att börja lyfta modulerna på fundamentet. Den konstruera besättningen kommer att använda fästelement innefattar med moduler för att fästa dem både till stiftelsen och till varandra i rätt ordning. Eftersom det finns absolut ingen mätning eller styckning krävs, går att bygga en modulär hem långt snabbare än en traditionell hem. Lägre bygg arbetskostnaderna översätta till ett lägre modulär hem inteckning.

Din modulära hem måste uppfylla alla statliga, federala och kommunala normer som gäller för traditionella pinne byggt hem, men dess ledningar och VVS kommer att ha kontrollerats på fabriken av en certifierad besiktningsman. Du kommer i huvudsak att köpa ett hem som du vet på förhand kommer att uppfylla alla säkerhetskrav. Detta får inte sänka dina modulära betalningar hem inteckning, men det kommer att spara tid att vänta på inspektioner.

Den snabbhet och precision med vilken Modulerna tillverkas, de rabatter som de tillverkar kan få för att köpa material i bulk, och behovet av en mindre konstruktion besättningar för en kortare tid alla resultat i en lägre modulär hem inteckning än du skulle förvänta sig för en liknande traditionell hem.