en kort nybörjarguide till remortgages

Nästan alla är bekanta med en inteckning, eftersom det är en bank term för ett lån för att köpa ett hem. Ett sådant lån är säkrade mot den köpta fastigheten, så om lånet inte betalas så att den överenskomna termer, har långivaren laglig rätt att ta egendom som återbetalning. Den primära skillnaden mellan en traditionell inteckning och remortgage är enkel-remortgage är ett nytt lån på samma fastighet. Nedan är några bitar av information som kommer att hjälpa nybörjare att uppnå en remortgage.

Först och främst, det finns inte bara en typ av remortgage alternativ. Varje typ har sina egna fördelar samt poster som inte är så attraktiva:

SVR, eller standard rörlig ränta, är en remortgage som har en ränta som stiger tillsammans med den genomsnittliga marknadskursen. Denna vanligaste formen av remortgage har typiskt en fast ränta för de första månaderna av lånet för att göra lånet mer attraktivt för blivande låntagare.

Fast ränta inteckningar har samma fasta räntan från början till slut av lånet liv. Dina betalningar för denna typ av lån kommer att vara samma för hela den tid inteckning, även om räntorna drastiskt öka. För de som kräver stabilitet i livet, är detta alternativ det bättre av de två, även om den kommer att vara högre än ett lockande SVR.

Om ingen av dessa verkar vara rätt val för dig, kanske en mellanhand inteckning alternativ är mer din stil. Droplock lån, utjämnade priser och trackers är olika remortgage idéer som kombinerar drag av både fast ränta och lån SVR.

Men en del kanske undrar varför någon skulle remortgage deras egendom och ursprungliga lånet. När allt, det finns bifogade avgifter och sådant, för att inte nämna att lånets löptid förlängs. Även om den långsiktiga inverkan av en remortgage kan tyckas något beklämmande, kan de omedelbara ekonomiska fördelarna vara överväldigande positiva.

Till exempel, om ditt hem är i behov av reparation eller kunde använda några förbättringar, de medel som beviljats ??från en kontant ut refinansiera inte bara lönar dina befintliga lån, men också tillåter dig att hålla skillnaden i medel att göra med vad du önskar , vilja göra nödvändiga reparationer i hemmet. Nya fönster och en bit av isoleringen kan spara massor av pengar på räkningar hem uppvärmning.

Andra skäl för remortgaging fastigheten omfattar en lägre ränta, vilket innebär lägre månatliga betalningar och betala av kreditkort saldon med mycket hög ränta. Oavsett personliga omständigheterna, kan remortgaging spara pengar i en mängd olika former både på lång och kort sikt.