en konkurs advokat gör mer än att bara tjäna pengar

Vissa uppfattar advokater att vara pengar hungriga, speciellt konkurs Lawyerwho utövar en av de vanligaste juridiska metoder. Även om pengarna är trevligt, inte uppmuntra dessa advokater inte konkurs. Det är för dem som absolut behöver filen och inte så mycket för dem som helt enkelt inte vill betala sina räkningar.

Om du är någon som är så allvarliga raksträckor och i behov av en konkurs advokat för att hjälpa till, kan du hitta dessa advokater genom att helt enkelt logga in på internet och tittar på platser såsom Få Advokat Råd där du kan hitta juridisk rådgivning och listor av konkurs advokater av staten. När du hittar en advokat, kommer du gå vidare med processen, men innan du gräver i konkurs livsstil, kräver lagen att du måste ha en 90 minuters konsultation med en federalt godkänd kredit rådgivare.

Den kredit rådgivare kommer att se till att vad du planerar att göra är det rätta. Genom denna punkt din konkurs advokat har bestämt att din skuld är tillräckligt betydande för att lämna in konkursansökan, men kredit rådgivare kommer att avgöra om det finns alternativa metoder till arkivering konkurs. Även din advokat kommer att fråga dig vad som gör att du tror att du inte kan rätta till din kredit genom att göra uppoffringar för att öka mängden pengar du kan använda på dina räkningar. Detta är frågan eftersom konkurs skadar din kredit mycket längre än om du skulle helt enkelt arbeta för att reparera din kredit genom att spela ikapp och göra betalningar.

Om kredit rådgivare har fastställt att du är en kandidat för konkurs, då kan du gå vidare med processen, men om de bestämmer att du inte är, kommer de att diskutera med dig alternativen. Credit rådgivning sattes på plats eftersom så många missbrukade systemet och arkivering eftersom de bara inte ville betala sina räkningar.

Så kom ihåg att din konkurs advokat är lagligt där för att hjälpa dig. Sedan konkursen processen är inte så enkelt som det brukade vara på grund reformerade lagar, är din advokat mer proaktiva i att se ditt beslut är rätt och i sin tur kan ge honom eller henne med remisser från dem som också behöver hjälp.

Du vill hitta en konkurs advokat som har ditt bästa för ögonen. Besök www.getlawyeradvice.com att finna att advokaten i den omfattande advokat katalogen som gäller för ditt tillstånd.