en introduktion till inteckningar

Om du precis har börjat arbeta och spara, men du vill ha ditt eget hus och egen bil, kanske du inte behöver vänta på ett decennium eller så för dina drömmar att gå i uppfyllelse. Men det är bara möjligt om din inteckning ansökan blir godkänd.

Hypotek har setts av många som en form av livräddare speciellt idag. Det blir svårare och svårare att komma med betalningar för månatliga räkningar så hur annars kan vanliga konsumenter har råd att ha sina drömmar? Med hjälp av inteckning företag, men kan de ha just den drömmen hus och bil innan årets slut.

Vad behöver du veta om bolån?

Om du är ny till inteckning scenen och absolut inte har en aning om var och hur man startar så har du hittat rätt sida för att lära sig mer om bolån. Här kommer vi att introducera dig till ämnet bolån och ger dig information om allt du behöver veta, från de typer, till tips om att välja en pålitlig inteckning leverantör till förslag på vad du ska göra för att kvalificera sig för ett lån eller inteckning.

typer av inteckningar

Allt du behöver göra är att öppna en redovisning eller finansiering lärobok eller surfa på internet och direkt, får du veta om de olika typer av inteckningar. Men mer ofta än inte, de som beskrivningarna är något för förvirrande eller alltför tekniskt för lekmän att förstå. Vi vet det, så med varje typ av inteckning kommer vi att förklara, vi ser till att vi gör det enkelt och tydligt.

basräntan inteckning

Vi börjar med en ganska lätt, basräntan inteckning. Denna typ av inteckning har sina rötter grundas på de kurser som tillhandahålls av Bank of England. Jag är inte säker på om du kommer att kunna hitta en inteckning leverantör i USA som erbjuder denna typ av lån, men när du gör, du är åtminstone bekant med hur det fungerar. Allt annat du behöver veta, helt enkelt be en advokat – det är det brittiska sättet att ringa advokater, förresten.

fast ränta inteckning

Räntan för lån du ansöker om ska förbli fast eller konstant.

rörlig ränta inteckning

Räntan för lånet du försöker att kvalificera sig för varierar och beror på önskemål från inteckning leverantör.

rätt inteckning företaget

Enkelt uttryckt, inte bara lita på någon inteckning företaget och inte underteckna något utan att läsa avtalet noga.

hur de kan förmedla intervjuer inteckning kvalifikationer

Aldrig ljuga om din ekonomi och kontrollera din kreditvärdighet först innan de passerar ditt formulär inteckning ansökan.