en inteckning utan avgifter

Låt oss inse det, ingen gillar att betala en avgift om de inte måste. Och när det kommer till bolån, där kostnaden redan kan vara betungande, kan undvika avgifter verka som en bra idé. Men är det möjligt att få en inteckning utan att betala några avgifter? Svaret är – nästan säkert inte!

Även om du lyckas undvika en avgift för en del av inteckning transaktion, är det troligt att du kommer att debiteras för en annan del.

Det finns avgifter när du söker en inteckning: en uppläggningsavgift (eller bokningsavgift) tas ut av många långivare vid den punkt där de ursprungligen låna inteckning belopp. Vid skrivande stund (7 augusti 2007) alla de 10 tre års fast ränta inteckningar för hus movers innefattar en startavgift. Dessa varierar från £ 215 till £ 999 för en £ 150.000 inteckning. Du kommer också att få en fastighetsvärdering (eller undersökning), och det kommer att finnas en avgift för detta, även om det inte är strikt del av inteckning. Även om du får undersökningen utförs oberoende av långivaren kan du fortfarande att debiteras en “avgift värdering administration” för att täcka långivarnas administrationskostnader.

Om du lånar en stor summa i förhållande till värdet på fastigheten (säga över 90%) då du kan behöva betala en “högre utlåning avgift”.

Det kommer också att vara juridiska ingående kostnaderna, men i vissa fall långivare täcka denna kostnad för remortgages.

Om du bestämmer dig för att ändra din inteckning innan specialerbjudande perioden är upp du kan få betala en förtida återbetalning kostnad.

Och även om du lyckas undvika alla dessa kan du fortfarande få betala ett “gärningar utsättning avgift” när du överför din inteckning till en annan långivare!

Så Resultatet av allt detta är att avgifter är nu en del av det totala paketet kostar en långivare avgifter med en inteckning. Om du vill vara säker på att du får den bästa övergripande affären använder en webbplats inteckning jämförelse som jämför den verkliga kostnaden för alla inteckningar – detta inkluderar alla avgifter som du sannolikt kommer att tas ut.