en inteckning mäklare vid namn Mark

En inteckning mäklare vid namn Mark
Skrev bostadslån från gryning till mörker
Han skulle besöka hemma
Kunde ordna något lån
Var artig och ljus som en gnista!

Men en inteckning mäklare som heter Dan
Var en falsk och lömsk man
Om du gick med sitt lån
Du skulle riskerade att förlora ditt hem
Plus din familj, din bil och kan!

Ja, det är en ganska stor skillnad mellan en engagerad och erfaren inteckning mäklare och en inteckning mäklare som verkligen har lite produktkunskap och ännu mindre etik. Det är väldigt viktigt när man väljer en inteckning mäklare som du väljer något du är bekväm med och som visar god bransch-och produktkunskap. Faktum är att under det senaste decenniet en inteckning mäklare har har möjlighet att tjäna stora pengar genom provisioner på grund i Australien har vi haft en lång period av god tillväxt i fastigheter. För en inteckning mäklare var det lätt att ordna en inteckning med bara om någon långivare i stan. Tyvärr har många inteckning mäklare drevs av provision de fick betalt av långivare istället för att vara uppmärksam på de behov som deras kunder.

Före bestämning av villkoren för befintliga lån faciliteter som en klient kan hålla de skulle uppmuntra låntagare att refinansiera. Den inteckning mäklare skulle du fylla i en ansökan och betala en ansökningsavgift utan någon avsikt att återbetala det om du beslutat att inteckning han arrangerade var inte lämpligt för dig. Dessutom kommer varje inteckning mäklare värd sitt salt vill bestämma vad bryta kostnader eller tidiga uttagsavgift du åsamkas om du avslutar ditt befintliga bolån tidigt. Dessa avbrott kostar under en inteckning kan vara betydande, särskilt om du är i en fast ränta och du söker att avsluta lånet under de första åren. Om räntorna har fallit kanske du upptäcker att att avsluta ditt lån kommer att kosta dig ett par tusen dollar eller mer.

En god inteckning mäklare kommer att vilja veta vilka påföljder gäller om du gör refinansiera. Med denna information inteckning mäklare kan avgöra om det verkligen är en livskraftig förslag att refinansiera ditt lån. Du kan ha en ganska bra fast ränta men inteckning mäklare rekommenderar att du refinansiera till en lägre rörlig ränta. Detta kan fungera på kort sikt, men på lång sikt inteckning mäklare inte gör dig en björntjänst. Om räntorna stiger så har du inte bara ut-la dessa kostnader för ett utträde – du är ordentligt bakom de åtta bollen med högre månatliga avbetalningar. Varje inteckning mäklare som inte frågar om de kostnader som är förknippade med spännande din befintliga bolån har inte dina intressen på hjärtat. Så ofta en låntagare kommer utlägg upfront avgifter och träffa värdering kostnader och först då inser att inteckning mäklare misslyckades Tom varna honom till kostnader för ett utträde. Det blir helt enkelt olönsamt att gå vidare, men det finns inget utrymme för att återkräva avgifter som betalas till inteckning mäklare eftersom så långt han är oroad att han har levererat en inteckning som du har accepterat.

Mitt råd – deal med någon med egenskaper Markera Mortgage Broker och du kommer att bli väl omhändertagen.