en inteckning avskärmning bluff, tre smaker, och tre påverkbara misstag

Slutresultatet av denna inteckning avskärmning bluff är alltid densamma. Du förlorar, vinner bedragare. Och, infuriatingly, är lagen på bedragare sida.

varför?

På grund av tre stora misstag folk gör när vi letar efter en avskärmning lösning. Misstag gjorde när man känner sig så sårbar som du antagligen gör, just nu. Misstag du måste undvika.

Vilka är dessa påverkbara misstag?

Inte läsa och sedan läsa hela dokumentet avskärmning räddning företag ber dig att skriva, innan du signerar det. Det är allt. Inklusive ultra finstilta.

Inte få din advokat för att studera detta dokument innan du skriver det, och förklara allt i det. Även när du tror att du förstår det fullt ut.

Inte kontrollera för att se om du verkligen behöver tjänster av denna eller någon annan räddning fast. Vet du exakt vad det här företaget kommer att göra för dig? Förstår du varför de tror att det är det bästa sättet för dig? Kan du inte göra samma sak själv – utan denna stora kostnad? Är det i själva verket är det bästa sättet för dig att gå? Finns det ett snabbare, enklare, mer effektivt alternativ?

Här är en gemensam inteckning avskärmning bluff:

Du registrerar ägandet av ditt hem till denna räddning organisation. Du kvar i ditt hus och betala hyra till denna organisation. Organisationen gör avskärmning försvinna. Och du köper ditt hus tillbaka om några år.

Signering över ditt hus börjar låta rimligt när det förklarat för dig att göra detta gör det möjligt för organisationen – med en bättre kredit värdering – att bli godkänd för ett lån för att rädda ditt hem.

Och här är tre smaker … eller vändningar … till denna bluff:

De villkor du måste uppfylla för att köpa tillbaka ditt hus är extremt utmanande. Gör det omöjligt för dig att göra det. Du förlorar ditt hem och fortsätta betala hyran för “Rescue organisation”, på obestämd tid.

De “rädda” människor samlar din hyra för en stund, och sedan gå vidare. De slutar återbetala lånet. Du är inte tillbaka på ruta ett. Värre. Du är vräkta.

De “räddarna” hålla på att höja din hyra tills du inte har råd att betala. Du är vräkta.

Hur undviker man detta bluff inteckning avskärmning?

Med dessa tre enkla steg:

Läs ditt kontrakt med avskärmning Rescue företaget, grundligt. Innan du registrerar den.

Ge kontraktet till din advokat innan du skriver det. Har din advokat förklara alla konsekvenser i den till dig.

Se till att du verkligen behöver tjänster av en räddning firma. Om du inte gör det, undviker du helt enkelt risken att fastna i denna typ av inteckning avskärmning bluff, alla tillsammans.