en hemlighet om inteckning refinansiering exposed_

Anledningen konsumenter söker efter flera priser bostadslån innan de bestämmer sig, bara kokar ner till en sak: De vill inte få slet och bara vill ha det bästa som de kan få för sig själva.

Ett av de bästa sätten för att få den bästa ränta på snabbast möjliga tid utan mycket krångel använder tjänsten av en inteckning mäklare. Jag skulle dock vilja varna dig om en bransch hemlighet att inteckning mäklare eller ens bankirer inte vill att du ska veta!

Vad är denna industri hemlighet som kan påverka mig negativt?

Många villaägare och investerare blir lurade på en daglig basis, utan dem ens veta om det. Hur kan det vara? Dessa människor blir lurade genom att betala för en högre stängning kostnad, jämfört med andra människor som blir samma produkt bolån.

Vad bidrar till denna högre stängning kostnad?

Vissa finansiella proffs team faktiskt upp med sina advokater att ta ut högre avslutningsavgifter för sina kunder. “Extra” avslutningsavgifter sedan vidare till din finansiella rådgivare! Detta blir ännu mer alarmerande när din finansiella rådgivare lovade att hans eller hennes tjänst är gratis. Han eller hon faktiskt tjänar dina avgifter indirekt. Visst, det finns många som är villiga att betala en avgift för rådgivning och utförda tjänster. Men om din finansiella professionella försöker locka dig att använda hans eller hennes tjänst eftersom det är gratis och sedan fortsätta att debitera dig i hemlighet, som inte verkar mycket etiskt. Vissa inteckning mäklare erbjuder även dig kontant incitament om du använder deras tjänst. Det beror på att de arbetar med sina advokater att debitera dig högre avslutningsavgifter, varefter de kommer att förmedla lite av de pengarna till dig. Allt är snyggt beräknas så att de vinner och du förlorar!

Vem annars kan använda en sådan metod på mig?

Det är inte bara din inteckning mäklare eller bank som kan använda denna typ av “lömska” metoder på dig. Även din fastighetsmäklare gör det. Det är mycket viktigt att veta vem du har att göra med, speciellt om personen spelar en del i din ekonomi. Det är alltid en bra idé att arbeta med någon som överlämnades till dig av en nära vän, om detta inte är möjligt, försök att leta efter en med ett gott rykte. En rådgivare med gott rykte har definitivt massor av inkommande företag, vilket resulterar i ett mycket fullspäckat schema men är definitivt värt att vänta. Definitivt bättre än att använda en som har vill tjäna snabba pengar och försvinner.