en hel del konsumenter inte kan godta målet att hålla extremt undervattens bostadslån

För närvarande finns det några undervattens inteckningar som allvarligt borde oroa inteckning företag. I stater som Kalifornien och Florida, inteckningar är nästan femtio procent under vattnet. Därför många människor luta sig tillbaka och tänka om det finns någon vädjan att hålla på till inteckning. Det är mycket osannolikt att ekonomin kommer att återhämta sig inom kort och bostadspriserna kommer att få femtio procent. De kan inte sälja sina hem och naturligtvis köpa en till. Kanske den sista utvägen är att avsiktligt standard lånet och leva inteckning gratis så länge hypotekslåneinstitutens utestänger fastigheten och bli av med dig.

I synnerhet i dyra hus som skulle kunna komma till en respektabel siffra. Sannolikt det är därför inteckning leverantörer har funnit visheten av Robo-undertecknarna att förbjuda dessa konsumenter att dra nytta av denna praxis. Ändå konsumenter skulle kunna spara stora belopp innan långivarna vräka dem och ta egendom tillbaka.

Människor beslutar att gå med avsiktlig standard kan kännas rätt. Eftersom de har förlorat sin aktie och kommer att ha en dålig kredit värdering, kan de lika gärna ta vad de kan och så länge de kan. Många skulle förutsätta att de är drabbade av inteckning röran i landet. De har inte gjort något fel för att få vara i att omständigheterna. För att vara helt ärlig, kunde ingen kräva dem rensa huset och lämna över nycklarna.

Hur som helst, vad kan vara känslan av att hålla i väldigt vattnet bolån? Med tanke på de hyror ned kraftigt också, kan de vara mycket bättre skona pengar i fickan i stället för att slösa bort det på ett hus som inte har något verkligt värde till dem förutom sentimental en. Det är svårt att inte se meningen bakom strategisk standard. Mestadels, kanske riktigt låga inteckning refinansiera priser, statliga program hypotekslån och andra incitament inte bara vara tillräckligt för att påverka dessa människor att behålla sina hem inteckning.