en guide till vinstandelslån inteckning refinansiera

Det finns mycket att lära om när det kommer till ämnet bolån kapital lån, och för att vara exakt bör du inse de fördelar som du kan tänkas få från refinansiering ditt hem. I synnerhet sedan de senaste åren bolåneräntor har drabbat hela tiden dalar, genom refinansiering ditt hem kan du få tag på en möjlighet att dra nytta av detta.

Vinstandelslån bolån är fundamentalt andra lån som används för att betala av dina lån så att du kan vinna på lägre räntor. Genom att ta ut en inteckning vinstandelslån, är en husägare kunna sänka sina befintliga månatliga inteckning betalningar, och det är också ett enormt sätt för ett hem ägare att kombinera sina skulder och därmed de kan spara en hel del pengar på lång sikt.

Det finns olika skäl en husägare skulle överväga om en refinansiera hem kapital lån och beroende på värdet av fastigheten och mängden erbjuds eget kapital, skulle det vara ett bra ekonomiskt drag. Om omständigheterna är de rätta att samtycke till ägaren för att refinansiera sina hem till en lägre ränta, kan de hamna spara tusentals dollar i räntekostnader under lånets löptid.

Låt oss ta till exempel om en person är skyldig $ 100,000 på sitt hem och det är värderade till $ 200,000 de har $ 100.000 i eget kapital. Nästan alla långivare kommer att begränsa en refinansiera lån hem kapital till 80 procent av hem kapital, betydelse denna person kan vara kvalificerad för en $ 80.000 refinansiera hem kapital lån. De kunde använda dessa pengar för förbättringar för att förbättra hem värde eller som en delbetalning av ett andra hem, utbildning fonder eller för att ta en längre semester till en exotisk plats.

Många människor använder sig av det egna kapitalet i hemmet för främsta inköp som kan tillför något till värdet av deras egendom, eller sänka sitt ansvar till den ursprungliga långivaren. I vissa fall kommer de att sluta med två inteckning betalningar varje månad. Med tillräckliga inkomster för att täcka både betalningar, finns vanligtvis inga problem. Omvänt, om något händer som minskar den tillgängliga inkomsten, det finns nu två möjligheter för en avskärmning.

listor över refinansiera företag hem kapital

Om du funderar på att refinansiera din inteckning och vill urskilja vilka företag är befintliga för att hjälpa dig att göra det, så ska du veta att det finns en hel del. Det finns några i synnerhet som är särskilt anmärkningsvärda, varav kommer att diskuteras mer i detalj här.

den landsomfattande finansiella

När det gäller att refinansiera företag hem kapital, är detta verkligen en av de allra bästa. Den Countrywide Financial är ett diversifierat finansiellt tjänsteföretag som fokuserar på fastigheter finansiering och frågor, och deras uppgift är att hjälpa individer och familjer att förverkliga drömmen om en egen bostad.

De är en otrolig refinansiera hem equity-bolag, och bör definitivt vara en av dina bästa val. De har varit känd som en av de bästa resultaten finansiella tjänster företag i det senaste kvartsseklet, erkänns som den # 1 långivaren i Amerika till minoriteter, och liksom # 1 långivare i allmänhet.

Quicken Loans

Detta är en större refinansiera hem kapital företag, en som har varit i branschen i ett antal decennier nu och som är känd som en av de största lån långivare världen över. De har över 5000 duktiga och erfarna experter bostadslån som är utrustade och beredda att hjälpa dig på alla gånger.

De är också väl genomtänkt som den föredragna bolåneinstitutet för flera av USA: s topprankade företagen, dessa inkluderar AT & T, Google, Compuware, och EDS. De stänger lån i alla 50 stater, de är kapabla att behandla ditt lån i så lite som 15 dagar, och de erbjuder mer än 150 olika låneprogram, vilket gör det lättare för dig att välja rätt passform för dina behov.

Du kan lämna in en ansökan direkt på nätet med denna refinansiera hem kapital företag, och du kommer att få svar tillbaka i genomsnitt inom 24 timmar. De har alltid en kvalificerad och kunnig kund försäljning personal tillgänglig för att svara på eventuella frågor som du kan ha.

den Fannie Mae

Detta är dock ett annat bra alternativ som du har när det gäller att refinansiera företag hem kapital. De är delägare bolag med ett öppet uppdrag, en som har ett mål, vilket är att utveckla prisvärda bostäder och hjälpa konsumenterna med sina ekonomiska problem.

Det finns många fler alternativ som du har här också, och beroende på vad du är mer intresserad av, vill du bara se till att du tar dig tid och verkligen kontrollera företagets historia ut liksom de tjänster som de erbjuder, så att du kan göra den mest intelligenta beslut i fråga om vilket företag att gå med.