en guide för att köpa låta inteckningar

Köp-till-låt inteckningar kallas investeringsstrategi för att köpa fastigheter för att låta för vinst. Fastigheten kan vara bostäder eller kommersiella. Men de flesta människor väljer för bostäder uthyres. Investera i hyresfastigheter har länge varit en lönsam affär för hyresvärdar. Buy-to-let bolån gynna investerare som hyr fastigheten till en tredje part. Vanligtvis hyran fått är mer än månatliga amorteringar på fastigheten. Detta gör det möjligt för låntagaren att göra regelbundna betalningar och spara pengar för underhåll avgifter. Utöver detta, uppskattar värdet på fastigheten med tiden ackumulera rikedom för investeraren. Stigande fastighetspriser och en växande hyresmarknad har ökat efterfrågan på köp-till-låt inteckningar.

Alla investeringar har en viss grad av risk i samband med det. Här är några tips för att minimera riskerna och optimera din vinst från en buy-to-let inteckning:

Marknadsundersökningar: (. Kontrollera om avkastningen på din investering – det inte är vettigt) Kontrollera om avkastningen på din investering. Utforska olika möjligheter att investeringar, innan beslutet buy-to-let bolån. Göra en del forskning om hyresmarknaden och värdet av fastigheter i ditt område. Prata med en vän som har nyligen tagit fram en buy-to-inteckning, för att lära av erfarenheten.

Framträdande område: Plats där det finns levande hyresmarknaden. Små familjer kan kräva närliggande skolor för sina barn, eller ett närliggande shoppingområde för dagliga behov. Studenter, singlar och yrkesverksamma kan kräva bra transportsystem nära till deras kontor eller college. Bestäm vilken grupp du vill rikta innan du investerar.

Nödvändigt beräkning: Det är viktigt att ha en uppfattning om den förväntade hyran din fastighet kan hämta på nuvarande marknadspris. Som en tumregel bör köpa-till-låt inteckningar hämta en månadshyra på minst 125% av den månatliga inteckning betalningar. Detta kan variera beroende på omständigheterna. Ta hänsyn till det belopp som krävs för handpenning och möjligheten av din bostad kvar på hyresmarknaden utan hyra för ett par månader. Kontrollera att du har tillräckligt med bestämmelsen att göra månatliga avbetalning du är utan hyresgäst för några månader.

Bästa affär: Shoppa runt för bästa för köpa-till-låt inteckningar. Du kan söka råd från professionella mäklare, använda online sökmotorer och bjuda in offerter från tillförlitliga finansiella organisationer. Be om mer information innan du färdigställer en affär. Det är klokt att söka professionell hjälp om du har ett pressat schema.

Målgrupp: Beroende på placering och mängden investeringar, bör du bestämma vilken typ av hyresgäst du är ute efter att locka så att hitta en lämplig köpa-till-låt inteckningar. Medan eleverna leta efter billigare bostäder i närheten av deras läroanstalt, föredrar proffs möblerade små lägenheter. Små familjer ser för omöblerade lägenheter för att tillgodose sina tillhörigheter som helst har schoolsand / eller shopping i närheten. Om du är skeptisk till din potentialtenant du kan ta försäkring som täcker fel i din hyresgäst att betala hyran. Det rekommenderas att du använder en fastighetsmäklare för att hitta ditt perfekta hyresgästen. Detta sparar tid och pengar.

Sakta men säkert: Buy-to-let bolån främst bör syfta till att ackumulera vinst från uthyrning i stället leta efter kortsiktig uppskattning. Om du låter hyror växa under en tid kan du spara pengar att betala månatliga inteckning betalningar. Sådana besparingar fungera som krisfonder där du bygger ett betydande belopp för att investera eller betala av inteckningen.