en god förståelse av inteckning värdepapper

Inteckning värdepapper är en av de viktigaste orsakerna till den snabba tillväxten av fastighetsbranschen. Därför är det mycket viktigt att ha en god förståelse av mortgage-backed securities

Inteckning värdepapper är mycket viktiga obligationer. Investerare köper intressen inteckning säkerhet och den månatliga utbetalningen av inteckning agerar som inkomsterna från den. Värdet av inteckning varierar på grund av det faktum att det kan betalas ut innan termen och därmed är det inte som en obligation. Inteckning får återbetalas när som helst genom direkt kontant betalning eller med refinansiera. Egentligen, är inteckning-backed säkerhet som utfärdats av en detaljhandel långivare som förlänger bolån. Skälen för utfärdande mortgage-backed securities är många.

Den främsta orsaken är att skapa likviditet som kan användas av dem för många ändamål. Det är inte möjligt för en långivare att vänta i trettio år för att återfå sina pengar och göra pengar på det. För att lösa detta problem, säljer långivaren värdepapper på andrahandsmarknaden genom att hålla egendom låntagaren som säkerhet för säkerhet. Borgenärerna använder också dessa värdepapper för att rengöra sin balansräkning. Även om de kan tyckas vara lite spekulativt och skumt, är det faktum att de driver marknaden. Förstå inteckning värdepapper hjälper till att rensa alla typer av tvivel om det.

En god förståelse för olika inteckning punkter:

Inteckning punkter är sådana, som ställs av inteckning mäklare som skall betalas av låntagaren. Det är faktiskt en utlåning avgift uttryckt i procent på den kvantmekaniska av lånebeloppet. Ibland kan en borgenär kan begära att låntagaren betalar originering punkter på hypotekslån. Denna avgift gör att långivaren att få många av sina kostnader tidigare i affären istället för att vänta för att återställa dem som en del av räntebetalningarna. Förstå originering poäng är mycket viktigt eftersom marginalen av intresse kan vara låg men långivarna får deras inflöde av kontanter genom att låntagaren att betala front avgifter för lånet. Rabatter poäng också kan erbjudas av långivaren för att göra en eller två punkter av betalningar när låntagaren gör på hypotekslån lånebeloppet. Låntagaren har en skurit ner räntan från långivarna för att göra detta.

Människor som köper bostäder för första gången är chockade av jargong som PMI och spargris lån. Därför är en god förståelse för inteckning den bästa metoden att börja med. När du ansöker om bolån, långivarna först titta på låntagare kredit värdering för att ta reda på hur åtagandena kan uppfyllas av honom. De kontrollerar för mycket pengar låntagaren besitter, hur snabbt han hade varit i att betala avgifter, hur ofta han hade spelat spelet balans överföring, etc. Den kredit värdering gör en stor inverkan på handpenningen göras av låntagaren i sin tur den påverkar räntorna på hypotekslån som erbjuds honom. Förstå olika inteckning program kommer att hjälpa i valet av den mest lämpliga för låntagaren.