en genomgång av stänga kostnader vid reglering av en inteckning

Vid stängning eller lösa en inteckning, det finns en mängd olika avgifter som du som köpare, är ansvariga för. Det är viktigt att veta ungefär hur mycket du kan förvänta dig att betala för avslutande kostnader. Det genomsnittliga belopp som betalats för stängning kostnader är tre procent av kostnaden för lånet, men det kan variera från en procent upp till sex procent.

Det viktigaste att inse om avslutande kostnader är att de ofta kan förhandlas. De flesta människor ger inte mycket på alla kostnader i samband med stängning på lånet, eftersom avgifterna rullas in lånet i stället för att komma direkt ur fickan. Ändå lägger till flera tusen dollar under lånets löptid upp till ett betydande belopp av intresse. Att veta vad som väntar i avslutande kostnader är ett sätt att minska dina kostnader.

Avgifter som genererar från långivaren

En ansökningsavgift första avgift som du kan förvänta dig att betala när de lånar för ett hem. Anmälningsavgiften täcker den initiala kostnaden för att kontrollera kredit rapport för varje lån sökande och fylla ut den ursprungliga pappersarbete. En garantiersättning eller lån-ursprungsmaterial avgift är också en del av de inledande avslutande kostnader från långivaren. Denna avgift kompenserar långivaren för att arbeta med dig genom lånet processen och täcker kostnaden för dokumentsammanställning, kostnaden för att ha dokument attesterad och de avgifter som betalas till en advokat för juridiska pappersarbete.

En långivare laddar också poäng. Poäng används för att sänka räntan på ditt lån. En poäng motsvarar en procent av lånebeloppet. Du kan stänga ett lån med inga poäng, eller besluta om att betala en till tre procent av lånebeloppet i leden. Långivaren kommer att betala för att få det hem du köper bedömas och ofta inspekteras. Dessa avgifter läggs till den avslutande kostnader debiteras av långivaren. Långivaren kommer också att avgöra hur mycket räntan är på ditt lån innan du gör din första betalning. Denna förskottsbetalning av intresse är vanligt, och händer eftersom det kan vara upp till två månader efter stängning innan den första inteckning betalning.

Avgifter för överlåtelse
När ägandet av ett hem byter ägare, det finns en mängd olika kostnader på grund att hålla pappersarbete gällande lag. En titel sökning görs för att säkerställa att den person som säljer fastigheten har laglig rätt att sälja, och det finns inga utestående panträtt på fastigheten. Det finns alltid en chans att titeln sökföretaget eller advokat som utfört sökningen kan göra ett misstag.

Vissa tingshus har alla deras skivor datoriserade, medan andra kräver ett besök i tingshuset i personen och manuell sökning. För att skydda långivare från fel, många kräver att låntagaren försäkringen köp titel. Titel försäkring är ett engångsköp som rullas in i den avslutande kostnader.

diverse feesv

Det finns en mängd av diverse avgifter som kan öka kostnaden för att köpa ett hem. Avgifterna varierar beroende på vilken typ av lån du tar på och det område där du bor. De kan även variera från långivare till långivare.

Ett antagande avgift tas ut när låntagaren tar över en befintlig inteckning. När detta händer, tar inteckning företaget låntagaren en avgift på upp till en procent av lånebeloppet.

Vissa långivare kommer att kräva olika typer av hem inspektioner. Vissa kommer att vilja testa för vattenkvalité, några för radon och andra för strukturella skador. Kraven beror på långivaren samt platsen för hemmet.

Vissa långivare kräver att pengarna låntagaren plats på ett spärrat konto. Pengarna på kontot innehas för att täcka kostnaderna för reparationer eller andra kostnader. Liknar fonder spärrkontot stängning kostnad pengar som är avsedda för att betala kostnaderna delas mellan köpare och säljare. Dessa förhandlingar, men vissa kostnader som vanligen delas inkluderar proportionellt fastighetsskatt, årliga husägare avgifter och andra avgifter som normalt betalas ut i en klumpsumma.

Utgående kostnader kan vara mycket dyrt. Det är viktigt att förstå exakt vad du håller på att laddas, och shoppa runt för att avgöra om andra långivare kommer att debitera dig mindre. Vissa långivare, till exempel, kräver en rad mycket omfattande hem inspektioner, medan andra väljer vilken typ av kontroller som krävs av platsen för hemmet och kända problem i området.

När du har valt en långivare och vet hur mycket att förvänta sig för avslutande kostnader, är det klokt att tänka sig att betala en del eller hela kostnaden ur fickan i stället för att ha dem rullade in kostnaden för lånet.