en bilhandlare marknadsföring lektion

Ett vanligt problem med många coaching webbplatser är att de inte på ett effektivt sätt leda dina utsikter mot att bli din klient. Många bara fungera som en “online-broschyr” där de gör ingenting mer än att lista referenser, kontaktuppgifter, och kanske en bio.

Denna typ av webbplats är okej om du vill kunna skramla-off en webbadress på ditt visitkort bara säga att du har en.

Men, är chansen stor att du inte kommer att få mycket från din webbplats eftersom det inte finns något som leder besökarna att vidta åtgärder mot att bli din klient.

Så vad ska du göra?

Du måste titta på bilhandlare (… men inte de begagnade bilhandlare)!

Vad de gör är så enkel men genial.

Tänk på din drömbil. Tänker tillbaka på den senaste gången du var antingen titta på en TV-reklam eller titta på en broschyr som presenterade din drömbil.

Minns hur ditt sinne började att fylla med visioner av livet med din nya favorit bil – ta en avkopplande enhet för frisk luft på en solig söndag eftermiddag, racing längs blåsiga öppna vägar i en sportbil som kläms fast på vägen, eller cruising genom staden i en lux-ury bil känsla hög klass.

Visionen är kraftfull och motiverande. Men ännu mer kraftfull är bara några ord som dyker upp på dig som du tittar på kommersiella – “! Test Drive Idag”

Det är bara några få ord, men de gör stor skillnad. De leder dig från lust till handling. De flyttar dig från din bekväma stol mot dina drömmar.

På generalagenten, du provköra bilen och innan du vet det, du börjar att räkna ut de finansiella aspekterna. Hör och häpna, är du på väg till en ny bil!

Så, tillbaka till att sälja din coaching varor.

När du har en möjlighet som överväger dina tjänster, oavsett om du har träffat dem medan ut nätverk eller någon hänvisade dem till dig, ge dem ett enkelt och motiverande sätt att agera.

Ge dem en FR-ee “provköra” av din coaching tjänster.

Det hjälper dem att lära sig vad dina tjänster är som, om de inte någonsin har coachat tidigare, eller har coachat i en annan stil. Det hjälper dem att få förtroende och förtrogenhet med dig.

Viktigast, det ger dem en god portion av coaching. Efteråt, den känslan av framgång, eller övervinna en utmaning, eller att få klarhet, eller eliminera förvirring, eller känner tillförsikt inför framtiden … kommer att hjälpa till att få sina känslor går.

De kommer att ha mer förtroende och förtrogenhet med dina tjänster och kommer att röra sig längs din försäljning bana.

Två andra vanliga typer av “prova innan du köper” saker som du kan göra är:

Ge en FR-ee bedömning. Genom att göra en liten utvärdering av deras situation och ge några rekommendationer, kan de smaka på vad det är att få hjälp av dig. Du kan automatisera detta också, att kosta dig nästan ingen tid.

Ge en FR-ee artikeln diskuterar sina problem och hur man löser det. En välskriven artikel som tar dem genom deras problem till resolution kommer att ge dem en upplevelse av framgång med dig – ett bra sätt att övertyga dem.

Så ta det från bilhandlare. Låt dina framtidsutsikter uppleva en spännande enhet runt din coaching travet och låt dem se och känna ett prov av att köra med dig.

Efter deras FR-ee rida, kommer du att vara där, redo att ta dem över till nästa startgrinden – din coaching program!

FR-ee provkörning!

Ta en FR-ee provkörning av att arbeta med mig. Jag erbjuder en FR-EE 20 minuters konsultation för att diskutera din situation, svarar på dina frågor, och be några av mina egna. Det finns ingen skyldighet och jag biter inte hårt.

Få en FR-EE samråd.